Reklama

Reklama

Sestra II

  • USA The Nun II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

1956 - Francie. Je zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hezky vypadající rutina s fajn atmosférou, kterou dotváří zejména prostředí. Když pominu strach z přicházejících jump scarů, nebál jsem se ale ani na minutu, což je u hororu trochu problém. Ve druhé polovině se to překlopí skoro až v temné survival fantasy, kde je ústřední boss na jednu stranu totálně overpowered hovado, co probouzí všechno mrtvé v okolí, ale hlavní postavy mají naštěstí plot armor, takže je jen tak někdo lusknutím prstu rozsračkovat nemůže. Blbé, ale v této fázi celkem zábavné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď opäť za tri, tu sa oproti pokračovaniu viac šľaplo na plyn. Režisér Chaves, ktorý pri THE CONJURING 3 trošku tápal, pomaličky zisťuje o čo m horor je. Rozhodne to nieje dokonalé, ale je to určite mrazivejšie ( hlavne pre ortodoxných veriacich ), ako minule. Záverečné posledné sekundy ( dúfam, že sa naplnia ) ma napínajú k ďalšiemu ´´dobrodružstvu´´ z tejto série. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma viac bavil. Príbehom, postavami a hlavne prostredím. Dvojka mi prišla slabšia, menej zaujímavá a finále tiež za moc nestalo a ani ostatné vraždy ma úplne nebavili. Michael Chaves je slabý režisér a aj jeho predošlé filmy s Conjuring universa, ktoré režíroval, radím medzi tie najslabšie kúsky (La Llorona, Conjuring 3). Napriek tejto kritike, sú tu aj svetle momenty a atmosféra je miestami celkom dobrá a o vyložene zlý film nejde. Starý dobrý Valak vie ešte postrašiť. P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami. 60% - 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DÉMON PŘEŽIL…“   Tak nemůžu říct, že by se jako nic nedělo, ale… vlastně se nic neděje. Jeden by mohl říct, že jde o precizně vystavovanej příběh, ale já po 50ti minutách říkám, že je to kurva NUDA! Pak to ještě začne bejt blbý jak troky a vůbec mě to nebaví! Nejzajímavější na tom jsou ty závěrečný titulky… (ne vole, kvůli vysvobození ne…) /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Taissa Farmiga je setrou herečky Very Farmigi, známou např. ze série „ V zajetí démonů“. 2.) K dnešnímu dni je film cca 230 mil. USD v plusu. 3.) Thx za titule „Martin Petřík“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako pri jednotke, tak aj pri dvojke hovorím - Mníška už nevystraší. Môže mať dobrú atmosféru, hudbu, aj príbeh. Ale tá tvár je už nič, je to démon, ktorý je tak opozeraný, že nevystraší ani 4-ročné dieťa. A ľakačky sú očakávané hodné chvíle dopredu. Z hororu sa stal obyčajný thriller s nie zlým dejom. Na prilákania divákov už stačí len tá značka a meno. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (EvilMatus)

Související novinky

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (více)

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Reklama

Reklama