Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 5

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 5

Recenze (248)

Dellamorte odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto som v podstate aj očakávala. Nie však podľa coveru. Keď som zistila, že figurínkuje aj PIN(Doug)head , vedela som, že ním si tá séria nepomôže. Niečo tak mimózne som nevidela dlhšiu dobu a snímku nepomohlo ani to, že Doug bol za mrežami. Plastické gore je na tom tak asi ako v Trome, nasadenie do krívajúceho mestečka detto. Ten riedkovlasý šašek s osádrovanou maskou vzbudzoval f*cktickú hrôzu. K tomu pridaj hopsajúcu kosačku( tá tu už bola pradávno) vysleduj prvú 45 minútovku a snáď sa ti kábel upne. Táto vražedná séria sa pokúša asi o niekoľko násobné predbehnutie " SCREAM / AMYTIVILLE / FRIDAY....série. No kým si to neodchytí niekto, kto na to má talent aj prostriedky , tak to bude blúdiť a zároveň blúzniť divákov. Kým nenabehne čerstvá adrenalínová krv ( čo takto konkurenčná skupina mäsožravých ) tak to už komentovať nemienim. BLAHH ! ( Doug je nesvoj, lebo kreveťáci upustili od HELLRAISERA - vraj pritvrdý scenár, no a takto si PINH udržiava aspoň takouto úsmevnou formou , svoju hereckú haha(!) kondičku ) ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Wrong Turn 5: Bloodlines“ už je krokem naprosto vedle. Většina hororové seriálové produkce je v současné době uvěřitelnější, napínavější a děsivější, a jsou v ní lepší kulisy, lepší rozvržení scény a menší nuda. Declan O'Brien rezignoval na napětí a mottem filmu se stává debilní pohihňávání postav. Nejvíce jsem si užil některé písně soundtracku, které se do scén nehodily, ale aspoň jsem si je mohl vychutat. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zatímco u čtyřky jsem si stěžoval, že scénárista nechal postavy jednat jako naprosté dementy, v pětce byl nejspíš lehce dementní sám scénárista... No ale přijde mi podobný typ demence zábavný? Ano! Bavil jsem se? Ano! Je to přesně ten typ filmu o kterém říkám "je tak blbý, až je roztomilý?" Třikrát ano! Od vyvražďovačky s mutanty na dobrou noc přece nebudu očekávat nějaký intelektuální náboj, natož nějakou logiku... Mám prostě podobné pitomosti rád. I když při scéně, ve které mutant krmí blondýnu jejími vlastními střevy, jsem si říkal, že to už je fakt blbé i na mě... Ale to byla jen taková chvilková slabost. ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho! Na tohle už fakt nemám nervy. Pro jistotu jsem obrátila oči v sloup už při první scéně, abych se psychicky připravila na to, že lepší už to nebude. Sice jsem do toho šla s jistou zvěstí, která se samozřejmě vyplnila, protože poslední díly WT spadají do pěkných hoven. Nechápu, proč se nezůstalo u prvního skvělého dílu, o kterém si pamatuju, že se mi i zdály nehezké sny. Oni by se mi po dnešní příšerné projekci zdály taky, ale už v jiném slova smyslu, než po dobře natočeném hororu s příšerami, ze kterých jde alespoň trochu strach. No ten nápad s chlápkem za mřížema - jakože aby se neřeklo, že to bude další naháněčka uřvaných amíků někde po lese, jak už to u WT bývá zvykem - to bylo taky dost otřesný. Neustále dokola se opakující dědkovy fráze mi pěkně lezly krkem. Už nevím, jak by se dalo naznačit, ať proboha nikdo už netočí další díl. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nebudu si stěžovat, že jsem zklamaný, protože jsem nějakou takovou sračku čekal... O'Brian opět dokázal, že je naprosto neschopný režisér a scénárista, Wrong Turn: Bloodbath nemá prakticky žádný scénář ani hororovou atmosféru, postavy se chovají neskutečně stupidně, herci jsou naprosto neschopní, takže jediné, co mohlo tenhle film vytáhnout z naprostého odpadu, byly vraždy a gore... A ty jsou přímo žalostné... Žádný pořádný nápad ani gore, prostě nevidím důvod, proč se na tenhle kus dívat... Jeden bodík za taťku mutantů, Douga "Pinheada" Bradleyho... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o druhý hororový film, ve kterém hraje Doug Bradley a má podtitul "Bloodline". Tím prvním byl Hellraiser IV: Bloodline (1996), v českém názvu Hellraiser 4: Pekelný jezdec (1996). (hladass)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)
  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama