Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi ako to vzájomne bolo prepletené, bohužiaľ nie každý príbeh ma tak zaujímal. Hlavne teda ten "babský". Ja som úprimne ani nevedela, že vo filme sa odohrá viac príbehov, myslela som, že je to o dákom sériovom vrahovi. Takže neskôr som bola trošku zaskočená ale dalo sa to rýchlo stráviť. Najzaujímavejšie príbehy boli tie s deťmi z autobusu a s halloweenskem démonom. Síce viac k svetu bol ten démon s tým vrecom na hlave. No a napriek tomu, že som to pozerala cez deň neraz ma dosť myklo od strachu. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Trick 'r Treat nádherně vykresluje atmosféru halloweenské noci, kdy člověk vidí na každém rohu jiné strašidlo. Dougherty okouzleně těká pohledem po všech a jeho jedinou ambicí je skutečně jen zachytit atmosféru noci, kdy by se mohlo stát cokoliv. Pokud přistoupíte na jeho hru a nebudete od každé linie chtít vyvrcholení, budete se královsky bavit. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pokus od nejkomplexnější horor všech dob? Kdo má nakoukáno, přede blahem. Užíval jsem si všechny žánrové polohy, dívčí sesterstvo a nerudného souseda nejvíc, zoufal jsem si nad tím, že se chvílemi nudím natolik, abych řešil otázky logiky. Každopádně fakt, že Singer vyslal do světa schopného řemeslníka, je bez debat. 3 a ½. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tahle hororová komedie by se dala brát jako halloweenská klasika, stejně jako je Mrazík klasikou Vánoc. Narozdíl od většiny snímků této žánrové kombinace je zde opravdu komplexní zápletka hned několika příběhů a tvůrcům se podařilo dát tyto jednotlivé dílky skvěle dohromady. Herecké obsazení je příjemné, stejně jako ponurá atmosféra a hudba. Film nepostrádá akci, vtip, napětí, krev a úžasný závěr, takže co víc si přát. Zkrátka snímek, který podle mě splnil svůj účel - pobavit a postrašit v "den, kdy je nejtenčí hranice mezi mrtvými a živými". ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý Halloweenský projekt, který bude určitě vděčnější pro americké publikum, ale já osobně Halloween mám moc rád a rád bych ho i konečně někdy pořádně oslavil.Několik děsivých svátečních povídek úžasně propletených do sebe, odehrávajících se naráz v jednom menším městě.Výtečný scénář a dokonalá návaznost scén jsou největším plusem.Bohužel film není moc strašidelný a atmosféry najdete pomálu.Lekaček je jen pár a budete se spíš zvrhle bavit, než bát, což je hrozná škoda, protože u hororu by mělo jít hlavně o strach a potenciál tu teda byl jako hrom, bohužel nevyužitý.Jednotlivé povídky, či respektivě příběhy několika postav jsou vesměs stejně dobré.Na děštivou a mlhavou včerejší noc to bylo ideální, škoda že místy takové televizní pokoukání.Co vás asi překvapí je skutečnost, že ve filmu umírají haranti ve velkém, což je v dnešních poměrech jev nevídaný, pokračování bych ocenil60%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Meno postavy Sam (Quinn Lord) je odvodené od Samhainu, starovekého keltského sviatku mŕtvych, z ktorého je odvodený aj dnešný Halloween. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama