Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 1

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (1 241)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U posledních dvou Marvelovek jsem zíval nudou, o to víc mě těší, že jsem svojí nevymáchané puse mohl zase jednou dopřát i tělocvik horizontální. Sice to chvíli trvalo, než se všichni domluvili co se teda bude dít, ale pak to byla hodně výživná jízda plná neotřelých nápadů, kterých já si cením víc jak barviček; konečně to snad Marvel pochopil. Kdyby byla každá blbost takhle zábavná, nasmál bych denně dvakrát tolik času. A kdyby Evangeline Lilly netrpěla úchylkou na malé věci, mohl z nás být krásný pár. P.S: Simčo, utekl ti klokan. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kromě věrohodnosti kmeta Douglase, kterému jsem baštil historku o říši kvant jak Kryton tu o křemíkovém nebi a hravosti eskapády s mašinkou Tomášem, kdy vagóny sice létaly vzduchem jak při Muži z oceli, ale pojišťovnu to nechávalo chladnou, nemá Mravenčí muž nějaký aspekt, který by mu pomohl zbořit marvelovské mantinely kolem zavedených stereotypů. Chápu jednakost premis komiksových příběhů, ale to se přece nemusí týkat formy jejich zpracování.. Mám podvratné přání, aby Ant-Man will return jako veš v Thorově bujné kštici. To by bylo v asgardských kadeřnictvích haló.. P.S.: Při úvodní scéně s omlazeným Douglasem mě tak napadlo, že kdyby pomocí počítačových triků trochu natáhli, vyhladili a zpevnili Sharon, mohl by se zase vytáhnout sekáček na led.. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No tak som si po dlhšom čase opäť pustil snímok z produkcie Marvel Studios, ktorý globálne distribuuje spoločnosť Walt Disney Studios Motion Pictures. Siahol som po filme "Ant-Man", ktorý v roku 2015 natočil režisér Peyton Reed. Občas mi padne vhod kuknúť si nejaký ten trikovo vymakaný, popcornový americký kino film inšpirovaný známym, kultovým komixom. Tentokrát som mal naozaj šťastnú ruku, pretože som sa pri sledovaní tohto titulu veľmi dobre pobavil. Veľkolepá produkcia, mnoho miliónový rozpočet, kvalitní herci, profesionálna réžia. Mainstreamový snímok, ktorý dokáže zaujať takmer všetky divácke skupiny. Americká filmová komercia, ktorej ťažko niečo vyčítať. Stačí sa pohodlne usadiť, pripraviť si misku pukancov, otvoriť coca colu a užiť si to. **** ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kdyby Evangelina s tím svým účesem nevypadala, jako kdyby měla na hlavě přilbu Charlese Xaviera, tak by na ni byl i hezký pohled. Škoda, že z takové sličné elfky tady udělali frigidní rašpli. Ale jinak dobré to bylo ... Fakt. Akční, vtipné a taky drsné! S těmi pokusy na kozičkách mě namíchli! Chuděry kozy ... ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Ant-Man jako paralela. K čemu? Marvel vs. Tarantino, Rudd vs Downey Jr. Jak to souvisí? Tarantino je velkou část své režijní dráhy známý tím, že si do svých filmů vybírá oblíbené herce, kteří vrchol své kariéry zažili před několika desetiletími, většina z nich figurovala v různých béčkových projektech 70., 80. a 90. let. Marvel je o level výš - vytáhl si ne zrovna herce za zenitem, ale určitě ty, kteří byli talentovaní, leč ne úplně docenění. Kdo by si z fleku vzpomněl na filmy Downeyho Jr. před prvním Iron Manem (já bych dal tak tři). Jistě talentovaný, ale problémový herec vyrostl v superhvězdu až po roce 2008 a dnes s výdělky kolem 80 milionů dolarů ročně patří mezi nejvýdělečnější persony Hollywoodu. S menším rozdílem Paul Rudd, kterého většina zná z tuctových romanťáren nebo filmů, které prvně zmíněné tematizují či parodují. V porovnání s Ant-Manem (jakkoli odlišným od ostatních marvelovek) se nejvíce vybaví filmy Judda Apatowa, konkrétně Čtyricítka na krku, kde si Paul Rudd, respektive jeho postava Pete stěžuje na zvětšující se pupek a plynatost. Teď tu máme Rudda sice o 5-6 let staršího, nicméně v totálně jiné kondici. Ano, musel podstoupit těžký trénink, ale člověk si řekne, že to najednou jde, když za to dostane mnohamilionovou gáži. To, co před 8 lety znamenal Iron Man pro Downeyho Jr., teď znamená Ant-Man pro Rudda s jediným rozdílem, že Rudd tam má pomlčku. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama