Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 3

Recenze (1 242)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No tak som si po dlhšom čase opäť pustil snímok z produkcie Marvel Studios, ktorý globálne distribuuje spoločnosť Walt Disney Studios Motion Pictures. Siahol som po filme "Ant-Man", ktorý v roku 2015 natočil režisér Peyton Reed. Občas mi padne vhod kuknúť si nejaký ten trikovo vymakaný, popcornový americký kino film inšpirovaný známym, kultovým komixom. Tentokrát som mal naozaj šťastnú ruku, pretože som sa pri sledovaní tohto titulu veľmi dobre pobavil. Veľkolepá produkcia, mnoho miliónový rozpočet, kvalitní herci, profesionálna réžia. Mainstreamový snímok, ktorý dokáže zaujať takmer všetky divácke skupiny. Americká filmová komercia, ktorej ťažko niečo vyčítať. Stačí sa pohodlne usadiť, pripraviť si misku pukancov, otvoriť coca colu a užiť si to. **** ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Marvelácka záchrana sveta tridsiatyšiesty krát, v rovnakej dejovej schéme, iba trochu inými prostriedkami a vtipnejšie. A to nás ňou chcú rovnako baviť ešte ďalších päť rokov. V tom filme nie je nič zle, akurát už ma nemá čím dostať. Hoci je herecky príjemný a technicky tradične marvelovsky dokonalý. Mladý Douglas ešte lepší než mladý Arnie v T5. Až z toho mrazí... ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Jediný způsob, jak tenhle prokletý, odkládaný, přepisovaný a rušený projekt uvést do provozu, bylo vsadit všechno na jednu kartu – vykašlat se na vážného hrdinu s vážnými problémy a mravenčího chlápka zkrátka prodat přes humor (taky kdo by těm vážným mravenčím dilematům věřil?). A daří se. Začíná to úslovím „když potřebujete hláškaře, zavolejte Michaele Peñu“ a pokračuje v podobném duchu... no vlastně každou druhou minutu. Ant-Man se snaží, seč může, abyste mu věřili sympaťáka, co má pod čepicí, je hodným tátou a nemá žádné charakterové vady, protože to na něj osud prostě vždycky nějak ušije a on je v tom nevinně. Paul Rudd možná poprvé před kamerou nevypadá jen jako kámoš od vedle a na popředí klasického stokrát viděného scénáře "from zero to hero" servíruje poměrně chytrou sympatickou postavu, se kterou si ty necelé dvě hodiny dokážete opravdu užít. Kašle se tu na vysvětlování a origin, věci se prostě dějí, fyzikové ať se jdou zahrabat, zábava je na prvním místě. Ant-Man jako žánrově téměř čistá heist movie má tah na branku a není do sebe ani trochu zahleděná (mrk mrk, Avengers 2). Ano, je z toho cítit, že na to nebylo extrémně moc peněz, že herci se rekrutovali spíše ze seriálů a že napojení na existujicí marvelovský vesmír mohlo být kvalitnější, ale v Marvelu na Ant-Mana očividně zase tolik nevsázejí a jenom si museli splnit povinnou představovačku méně známého Avengera. O to příjemnější je výsledek; z tak trochu odepisovaného outsidera vznikl hrdý film, který to na plátno dotáhl s takovou dávkou důstojnosti, že bych tomu po těch úvodních tahanicích s režií a scénářem ani za mák nevěřil. A z čeho mám největší radost - Wright je tu pořád cítit na každém rohu, což je přesně to, co tahle látka potřebovala. Příjemné překvapení. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Incredible Shrinking Man 21. století. Paula Rudda zná jistě většina diváků z romantických komedií, či jako Mikea z Přátel. O tom, že mu role Scotta Langa sedne, jsem tak nějak už dopředu nepochybovala. Ant-Man je zpracováním zcela jiný, než třeba Avengers, nebo Captain America. Více se tu sází na odlehčenost a humor. Snímek se nese víc v duchu prvního Spider-Mana, než aby zapadal mezi ostatní "Marvel Movies" z posledních let. Máme tu spoustu klasických rozhovorů o hrdinství, odvaze a dalších vlastnostech tak, jak si je pamatuju z prvotních Marvelovských filmů. I když scénáristická stránka v Ant-Manovi mi přijde na rozdíl od těchto filmů jakoby záměrně naplněna otřepanými frázemi a strojenými dialogy. Tehdy to byly začátky a tvůrci se ještě drželi tradičních hrdinských schémat. Když pak mezi ostatními filmy z MCU vidí člověk Ant-Mana, působí, jakoby byl tak trochu dělaný i pro pobavení dětí:) Hlavní nepřítel v podání Coreyho Stolla zde tak vyzní jako poměrně tuctový, zaměnitelný záporák. Trojice kumpánů, která se okolo Scotta motá, pro mě byla spíše nepříjemná, zvláště Michael Peña, a jejich humor mě nijak extra nezaujal. A, jak už se někdo zmiňoval v komentářích, více si tvůrci mohli vyhrát na zobrazení miniaturního světa. Občas trochu upustit od akce a nějakou tu minutku věnovat hrátkám s CGI:) Scéna, kdy se Ant-Man zmenší do úrovně atomů, mi připomněla, že něco podobného se mohlo stát i se Scottem Carveyem z filmu z roku 1957. Hudba Christopha Becka je výborná, zvláště Main Theme. Jednoduchá melodie, ale účelná a chytlavá. Celkově se mi Ant-Man líbil. Bylo to takové příjemné osvěžení od superhrdinských epických crossoverů, plných monstrózních bitek, zásadních scén a emotivních konfrontací mezi postavami. "Měl bych jednu otázečku, co jste zač, kdo je ona, co se tady děje a můžu jít zpátky do basy?" :) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kdyby Evangelina s tím svým účesem nevypadala, jako kdyby měla na hlavě přilbu Charlese Xaviera, tak by na ni byl i hezký pohled. Škoda, že z takové sličné elfky tady udělali frigidní rašpli. Ale jinak dobré to bylo ... Fakt. Akční, vtipné a taky drsné! S těmi pokusy na kozičkách mě namíchli! Chuděry kozy ... ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Název "Milgrom Hotel", což budova, kde Scott Lang (Paul Rudd) bydlí u přátel po propuštění z vězení, odkazuje na příjmení spisovatele, umělce a editora Ala Milgroma, který pracoval v Marvel Comics. Jeho nejvýznamnějším dílem byla "Marvel Fanfare". (Charpy)
  • Hned v první scéně filmu, odehrávající se v roce 1989, je záběr na stavbu obří prosklené budovy. Tou budovou je Triskelion, základna S.H.I.E.L.D.u, kterou jsme mohli už vidět ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). (V999)
  • Když Paul Rudd dostal titulní roli, vždy se ho lidé zeptali, co vlastně Ant-Man dělá. Na to odpovídal, že se dokáže zmenšit na velikost mravence, ale ponechává si svou sílu a dokáže s mravenci i komunikovat... čemuž se prý všichni smáli. (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama