Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva bratry, kteří se kdysi rozešli ve zlém, svede do jednoho zápasnického ringu potřeba vyhrát nejvyšší finanční odměnu v historii MMA. Bývalý mariňák Tommy (Tom Hardy) a učitel fyziky na střední škole Brendan (Joel Edgerton), ve strhujícím příběhu dvou bratrů, kteří stanou proti sobě v kleci a možná najdou i něco víc, než jen peníze... Tommy Riordan se po letech vrací do rodného Pittsburghu a požádá svého otce, někdejšího trenéra a nyní alkoholika, aby ho připravil na turnaj MMA, který výherci nabízí nejvyšší finanční odměnu v historii tohoto bojového sportu. Tommyho bratr Brendan, bývalý MMA bojovník, se také potýká s finančními problémy, proto se rozhodne pro návrat do amatérského ringu, aby zabezpečil svou rodinu. Střet, ve kterém se oba bratři musí postavit křivdám, které je kdysi rozdělily, je nevyhnutelný… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (2 266)

Faidra 

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslela, že boxerská demence postihuje pouze přímé účastníky, ne přihlížející. Ale když tu vidím to hodnocení, radši využiju toho, že mám na neurologii protekci. S ostatními hodnotícími se shoduju jedině v tom, že jsem též měla po doběhnutí titulků chuť někomu rozbít hubu. Akorát na rozdíl od Canakji ne někomu o třicet kilo lehčímu, protože to by v mém případě znamenalo poprat se s jezevčíkem a minule mě ten hajzlík pokousal. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Fighter - Real Steel - Warrior. Letošní rok patří ringu a tahle pomyslná tématická trilogie si nemohla přát lepší zakončení. O'Connor bůh ví odkud vytáhnul prvotřídní drama, ve kterém se hraje i bojuje jako o život a které má i s tak přehnanou symboličností (bílá vs. černá tu vážně bije do očí) nečekaně velký záběr. Strhující finále a fenomenálního Hardyho snad ani netřeba zmiňovat. 9/10 P. S.: Batman má problém. A velkej. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Výborná řezačka. Tom Hardy má fakt bestiální trapézy, to jsem fakt čuměl. Bavila mě ta rozdílnost stylů dvou bráchů, Hardy totální zvíře a mrzačící mašina, kdyžto jeho subtilnější (tzn. hodně namakanej) brácha byl o dost technicky zdatnější. Rodinný drama ok, ale těšil jsem se na bitky a jejich příběh mě nechytl tolik, jak třeba ve Wrestlerovi. Jako arénovej nářez ale bomba. Chyběl už mi tam snad jen Fedor Emelianenko v cameo roli. :) ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pěkně natočené, poutavé, výborně obsazené a zahrané. Ale opravdu si nelze nevšimnout těch zbytečných klišé, kterých se tvůrci mohli vyvarovat. S odstupem několika hodin po zhlédnutí zůstává na jazyku lehká pachuť z filmu, který je v mnohých momentech čirým kalkulem, jak diváka pohltit, aby si nevšímal toho, že je celý příběh jedno velké klišé. Bohužel pro mě, nenechala jsem se zaslepit líbivou formou. Tradiční schéma sportovních filmů se sice tvůrci snaží ozvlášnit klasickými prvky nezávislých filmů, jako je dysfunkční rodina, ale tady příliš tlačí na pilu. Do polemiky o tom, jak moc je celý závěrečný turnaj reálný, respektive fakt, jakou šanci by měl Brendan proti ostatním drsným bojovníkům, se radši pouštět nebudu. Stačí, když se podíváte na některý ze skutečných zápasů MMA. (70%) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MUSÍŠ SE UVOLNIT A ZŮSTAT KLIDNÝ... KLEC JE TVŮJ DOMOV... TY URČÍŠ TEMPO... TY STANOVÍŠ RYTMUS... PROCIŤ BEETHOVENA... BUĎ MOUDŘEJŠÍ, NEŽ ON... BUĎ TRPĚLIVĚJŠÍ... POČKEJ NA JEHO POCHYBENÍ... A AŽ SE TAK STANE, TEHDY NADEJDE TVOJE CHVÍLE........ /// Rocky, Krvavý sport, Wrestler – já vám rozumím a souhlasím - vobyčejný ,,ruchačky“ mě už taky nestačej. Chce to aspoň trochu citů, lásky, a teprve pak si nechat pořádně rozmlátit držku! Tohle všechno – a navíc super nápady v atmosféře turnaje jsem našel v týhle story chlápků bez možností. Třeba takovej fyzikář Brendan – hypotéka, dcerka po léčbě ,,pumpy“ – ale von má hrdost, takže osobní bankrot nepřichází v úvahu. Naštěstí bude turnaj, kde se může stát cokoliv. Třeba najít ve svým srdci kus místečka pro odpuštění. SUPER film, ve kterým je (kromě legrace a ufonů) asi všechno. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že jsem dobrej rváč. 2.) Zjistím, jak má vypadat pořádnej fyzikář. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,Xeetty“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (45)

Zajímavosti (45)

  • Většina záběrů byla pořízena pomocí ruční kamery. (x_silver)
  • Všetky tetovania, ktoré Tom Hardy (Tommy Conlon) vystavuje na obdiv, sú jeho vlastné. (sad47)
  • Počas prvého dňa nakrúcania zožal Nick Nolte (Paddy Conlon) od filmového štábu "standing ovation", ktoré nasledovalo po natočení scény v kaviarni. Táto scéna bola nakoniec z filmu vystrihnutá, avšak bola pridaná na DVD. (HelenOfTroy)

Související novinky

Seriálový Warrior nabírá obrysy

Seriálový Warrior nabírá obrysy

18.07.2022

Už pár měsíců víme, že režisér Gavin O’Connor (Zúčtování, Cesta zpátky) pracuje na převedení svého úspěšného MMA dramatu Warrior do seriálové podoby. Snímek z roku 2011 se tak má dočká desetidílného… (více)

Z Warriora se stane seriál

Z Warriora se stane seriál

13.09.2021

Snímek Warrior režiséra Gavina O’Connora patří mezi nejpopulárnější sportovní dramata vůbec. Film vypráví strhující příběh o střetu dvou bratrů, bývalého mariňáka Tommyho (Tom Hardy) a učitele na… (více)

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

11.11.2017

Loňská comicsovka Sebevražedný oddíl sice moc lidí nenadchla, 745 vydělaných milionů nicméně znamená dvojku. Té se ujal Gavin O'Connor, režisér Warriora nebo Zúčtování, a měla by se začít točit v… (více)

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (více)

Reklama

Reklama