Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze uživatele insurgentes k tomuto seriálu (1)

Soukromé pasti (2008) 

Nemůžu se ubránit srovnání s Nevinnými lžemi, a pak jednoznačně vycházejí pasti jako tisíckrát větší brak, hlavně proto, že je tady ten laciný filmařský alibismus "my jen objektivně ukážeme, jak to všechno jde do kopru" a řešení nikde, Ve lžích člověk věděl, kde udělala postava chybu, nebo to tušil, nebo když to ani netušil, stejnak to spělo k nějakýmu rozuzlení. Tady se všichni chovaj tak nějak normálně, jak bychom se zachovali všichni, nebo většina z nás, a stejnak to jde od desíti k pěti. Řikám za sebe, nechte si to. Pokud neumíte nabízet řešení, fakt - nechte si to. To zkrátka nestojí za to brát do ruky kameru, stačí se rozhlídnout všude kolem. ()

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama