Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archeolog David se jednoho dne dozví, že jeho otec záhadně zmizel při potápění v Benátkách. Vydá se spolu se svojí snoubenkou Laurou na místo a pátrá po něm. Stopa ho vede až k ztracenému pokladu Medicejských, ukrytému v katakombách. Na ten si dělá zálusk tajemný Ital Clemenza. David postupně zjišťuje, že Clemenza vypustil do benátských kanálů lidožravé žraloky, aby zabránil ostatním najít poklad. David a Laura jsou nyní ve smrtelném nebezpečí a budou muset čelit nejen Clemenzovi, ale i lačným žralokům... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Žralok v Benátkách? Kdybych věděl do čeho lezu, tak si hodim lano kolem krku. Jediné plus sem dával reálným záběrům žraloka, ale to bylo jediné pozitivum. Zbytek už šel do kopru, scénář, dialogy a herecká trapácká eskapáda, fuj, blil bych v koutě. Ukazovat záběr potapěče v první minutě, jak dejchá pod vodou a přitom komunikuje? Si ze mě asi někdo dělal pr*el ne? A pak záběr potapěčů v úzkém tunelu, kam se pomalu nevešli a hned za nimy žraloka, který je slup bez problému jak malinu? A jak může žralok někoho zabít útokem shora? Vždy nás učily, že pokud žralok útočí, tak jedině zespoda vzhůru. Takže nevim zda jim při psaní došly peníze nebo si jen tvůrci mysleli, že z nás udělají idioty??? 0% ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, ale scénář psal někdo, kdo očividně někam spěchal. Někdy to vypadá na špatný střih, někdy jako by bylo něco vystřiženo, takže každá scéna postrádá veškerou logiku. Použité záběry útočícího žraloka zase jak z dokumentu. Hodně se tu nelogicky tlačí na pilu. Kdepak, sledování toho snímku považuji za ztrátu času. ()

Reklama

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Boh určite neexistuje, inak by nedopustil, aby sa nakrúcali takéto príšernosti. Z tohto filmu stačí vidieť zopár scén, aby vám konečne docvaklo, prečo každý druhý obyvateľ L.A. na otázku o zamestnaní odpovie, že je herec... alebo čokoľvek iné vo filmovom biznise (a náhodou nejde o porno). Lebo nebyť takýchto dávidiel medzi filmami, väčšina tých ľudí (vrátane nepodarených členov hereckých klanov ako Baldwinovci) by sa musela živiť ozajstnou prácou a naozaj ju ovládať, aby za to dostali plat... A rok výroby 2008? To nemyslia vážne! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ďalší "skvelý" nápad z dielne USA na žraločiu tému. (Neni už toho snáď od čias Čeľustí aj dosť?). Pre tento raz vypustíme bambini žraloky do benátskych kanálov a keď vyrastú, nemôžu odplávať preč (?!?), takže fungujú ako stážne psy :) Tento horor s náznakmi dobrodružnosti (za tú aspoň tá 1 hviezda) navyše dosť smelo kombinuje ôsmu krížovú výpravu a hľadanie pokladu Medicejských ukrytom v benátskych katakombách... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ako inak, tento film začal legendou a jasne, ze v tom celom musel mat prsty rad templárov, ktorý ukryl slávny poklad kráľa Šalamúna pravé do Benátok. Filmári museli mat naštudovanú históriu tohto mesta, lebo Benátky majú velkolepú históriu a tak niečo také by mohlo byt možne aj keď sa rozhodne jedná o číry nezmysel. Takto nejak by to vyzeralo, keby Harrison Ford BY zobral hlavnú rolu v Mission: Impossible a bol by to Indiana Jones s Ethanom Huntom a nemal by za sebou len sebranku ozbrojených mužov, ale aj krvilačne beštie. Celkový ten príbeh je smiešny, útoky žralokov ešte viac a príbeh radšej neriešim. A ani nemôžem, lebo tato legenda sa drží dlho, ale až Stephen ju rozluskol. Nie sú to ani lovci pokladov a ani knihovník Flynn Carsen, tento sa len pri všetkom tomto priživuje a aj to dosť hlúpo. Je to občasná sranda a za to dávam silne 2*, viac sa neodvážim ísť. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Že se nejedná o skutečnou loď, nýbrž o maketu s koly, kterou kameraman záměrně zachycuje jen do horní poloviny, si je možno všimnout během Lauřina (Vanessa Johansson) únosu skupinou mafiánů v lodních docích. (Conspi)
  • Během prvního útoku na Davida Frankse (Stephena Baldwina) je jasně vidět jeho ukousnutou nohu, která se mu v zápětí - v dalším záběru - navrací na původní místo. (Conspi)
  • Ve filmu je jako zázrakem umožněno všem potápěčům snadné komunikace, a to i s nasazenými potápěčskými maskami. (Conspi)

Reklama

Reklama