Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

mcb 

všechny recenze uživatele

Další pohrávání s žánrovými pravidly, tentokrát mnohem méně zábavněji a méně kreativně než ve čtvrtém Vřískotu nebo v Chatě v horách. You're Next vlastně jen dopodrobna naplňuje škatulku home-invasion hororů, kterou následně zasazuje do sociálně-realistického rámce a převrací vztahy mezi postavami. Tím ale vlastně přichází o veškerou děsivost (nevyužité masky zvířat), a spíše než hororem je nevýrazným thrillerem s několika gore odbočkami a milým černým humorem. Od sebeuvědomělého filmu převracející žánrová schémata (navíc podpořeného festivalovým hypem) jsem čekal tedy mnohem více než takovou přízemní vyvražďovačku. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo pro mě jedno z těch největších očekávání z roku 2013. Začátek velice slibnej, ale pak to začalo jít tak nějak do kopru. Hlavně kvůli demenci postav -  maminka jde odpočívat ? WTF ? .. foťák. Nenáročný divák přidá nějakou tu hvězdu navíc, ostatní pošlou tenhle film do hajzlu a výjimečně je chápu. Hvězda navíc, díky Sharni Vinson, maskám a hudbě. Co se týká Gore, tak v celku dobré, ale scéna s mixérem byla trapná. Čekal jsem 5* nášup, takže pro mě maličko zklamání. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak z toho hodnocení fakt nemůžu. :-D Ale né, chápu, že každý má jiný pohled a každému sedne něco jiného. Podle mě je na tomhle filmu hloupý naprosto všechno a ten motiv, který tu všichni vychvalují, je snad ještě dementnější. Krom toho ti vycvičení zabijáci s holýma rukama jsou evidentně profíci :-D. 1 hvězdičku dávám za poslední dialog, ten konečně přinesl něco oživujícího po 85 minutách prapodivného chování postav a otravného řvaní. Palec dolů :/ ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů, kde velká hromada anonymních postav v rozhodujícím momentu hystericky řve a dělá vše pro to, aby zemřeli oni i jejich milovaní (první pokus o útěk, chození k oknu, odvádění těch citlivějších do jiných pokojů, aby se z toho vyspali apod.). Velké překvapení bude pozornějším jasné cca po 20 minutách. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak špatné to nebylo. Natočené to bylo parádně a tak dlouho mě žádnej film mě nenapnul a masky hlavních hajzlů jsou sice laciné ale parádně dokážou nahnat strach. I atmosféra sem tam ujde. Ale celkově mi film přišel děsně pitomej. Třeba už jen zabití tý ženský která chce vyběhnout ze dveří.... No to jsem si řekl jenom "WTF". To jako vrahové čekaly že vyběhne ženská ze dveří tak tam daj drát přesně ve výšce jejího krku? A takovejhlech pitomostí je tu daleko více. Naneštěstí film má celkem uspokojivý bodycount. A gore je slušné ale i tak nemůžu dát více než 3*. Ale bavil jsem se to ne že ne. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama