Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Wow. You're Next ma, priznávam sa, veľmi príjemne prekvapilo (i keď po trailery som tušil, že toto nemôže dopadnúť zle) Ostatne kombinácia house invasion a slasheru vždy funguje na jedničku (pokiaľ nie je režisér babrák), a Wingardov počin je viac než výživná červená omaľovánka. Natočené je to jednoducho parádne (efektné spomaľovačky eňo ňuňo), herci sú všetci približne na rovnakej úrovni - to jest veľmi slušnej - a postavy na takýto film miestami (nie vždy, predsa len je to horor) prekvapivo inteligentné, scenár sa s nikým nemazná a servíruje jednu chuťovku za druhou. A tak je to správne. Nebojím sa označiť tento počin za jeden z najlepších hororov roka. 85% P.S.: Zvieracie masky sú skvelý nápad a perfektne fungujú, po dopozeraní mám chuť si takú skočiť kúpiť :-D ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,494,006Tržby Celosvetovo $26,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ koho čo na tomto mohlo baviť, banálne až hrôza a naivite škoda hovoriť, len samé blato /25%/ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžká rána přímo do temene. Koho stejně jako mě zklamala Očista a líbily se mu jen masky. Ten by měl u tohoto kousku stejně jako já chrochtat blahem. Opravdu velmi chutná krmě, která by měla lákat na hororovou atmosféru stejně jako na boj jedince o přežití. Přestože by se to nabízelo, tak se nedá říct že by film něco vykrádal. Atmosféra přímo ukázková a vše dokresluje skvělá hudební složka. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Odpad to nebude za pěkný song, který několikrát zazní a za záverečných asi 15 minut, kdy se konečně něco dělo. Jinak se jedná o naprosto céčkovou sračku. Bez nápadu, bez hrůzostrašnosti a absolutně bez herců a hereček. Skupinu tak otravných lidí jsem dlouho neviděl. Nechce se mi věřit, že jsme vážně viděli stejný film. Naprosto mi uniká, jak se někdo po zhlédnutí takové kokotinky může jít bát vyčůrat. S hororem se film nepotkal ani vzdáleně. Vraždí zde několik důchodců v maskách zvířat a 2 potenciální dědicové rodinného majetku. Atmosféra nulová. Efekty otřesné. 1* ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů, kde velká hromada anonymních postav v rozhodujícím momentu hystericky řve a dělá vše pro to, aby zemřeli oni i jejich milovaní (první pokus o útěk, chození k oknu, odvádění těch citlivějších do jiných pokojů, aby se z toho vyspali apod.). Velké překvapení bude pozornějším jasné cca po 20 minutách. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama