Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Diskuze

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Za serialom stoji rovnako ako v pripade Clone Wars Dave Filoni, takze by som tomu sancu dal a to aj po pripadnom slabsom uvode. Staci si spomenut, ako zacali Clone Wars a ako sa serial neskor vyprofiloval. Nieco podobne ocakavam aj tu, obozretny sice som, ale zatial nie je dovod na paniku:)

na příspěvěk reagoval Hyger, Hyger

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Dovolila jsem si napsat krátký článek, tedy chtěl-li by se někdo dozvědět něco blíže o seriálu, zde :)

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Blackhand47

V ktorej bude hlavným hrdinom tiež 8-ročné decko :-D

Viem, Klonové války pozeral aj môj malý brat, ale dalo sa to, úroveň bola dostačujúca aj pre dospelých. Keď som však na toto videl na jednom CONe prvý trailer, najprv sa mi chcelo smiať a potom plakať.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Madsbender

Klonové války takto malé děti sledovaly, Disney to teď určitě připraví přímo pro ně, aby tak nalákali nové diváčky pro nádcházející VII. epizodu.

na příspěvěk reagoval Madsbender

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

jh666 , Gig

Možná se v některých epizodách (Rebels) bude prolínat událost mezi současností a minulostí. Možná proto uvidíme Lukea, třeba že ho Kenobi hlídá, nemusel by tam mít velkou roli, jen by se tam na krátko objevil.

na příspěvěk reagoval Gig

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama