Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (134)

holub109 

všechny recenze uživatele

Seriál fajn, ale někdy až dětinský, Animace se sice moc nepovedla, ale návrat starých postav z filmů a seriálu Clone Wars jsem si zkrátka nemohl nechat ujít 1. série - 60% / Pokud jsem měl k první sérii nějaké výhrady tak druhá série je téměř maže a až na animaci přidává něco nového do seriálu 2. série - 80% / Až na velký příchod admirála Thrawna a návrat Obi-Wana naprostý průměr 3. série - 65% ()

Bo 

všechny recenze uživatele

Prvé tri diely zmiešané pocity, ale potom pre ma úplne dostal pekne, pomaly sa rozvíjajúci príbeh Ezru. No a návraty známych postáv zo Star Wars ma tešia o to viac. Treba asi pri pozeraní na to prihliadať na to, že Rebelovia sú seriál určený aj pre deti, preto sú príbehy jednoduchšie, oveľa priamejšie podávajú tie poučné časti. Chýba tam silné napätie u hlavných zloduchov (s výnimkou jedného), ale ako obrovskej fanúšičke Ninja Korytnačiek z detstva sú pre mňa Rebelovia vlastne takým príjemným pripomenutím toho, aké to je, vrátiť sa k príbehom partičky hrdinov, ktorí sú strašne, strašne kúl. Plus droid - opäť výnimočná a nezameniteľná osobnosť :) ()

Reklama

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pilotu 90% a to hlavně z důvodu, že pilot dokázal ihned vtáhnout do děje, představit nové hlavní postavy které jsou mimochodem vcelku klasické ale sympatické a slušně odstartoval celou sérii. Jsem zvědavý na učení mladého zloděje a i hlavní záporák inkvizitor slibuje velký potenciál. Již v pilotu seriál držel klasickou filmovou dynamiku, tedy současně běžící souboje rychle se střídající. Prostě má to šmrnc a dynamiku, doufejme že prostředek sezóny nebude pouze nudnou výplní hlavní dějové linie... A s postupem času a dalšími epizodami hodnotím stále výše - parádně rozpracované postavy a hlavně i ty záporné, které tak moc chybí v 7 a 8 epizodě! ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Zatím to prostě musím hodnotit jako hodně slabý odvar animovaných Klonových válek. Je prostě na tom vidět, že to dělal už někdo jinej a tím přesně myslím Disney studio, které z toho udělalo, už ne tak napínavou, pohádku pro děti (jak se tak nějak dalo čekat). Nemusím samozřejmě ani psát o animaci, která je opravdu slabá (viz světelné meče aj.), nemluvě už o zmiňovaném hlavním hrdinovy, který je jaksi nesnesitelný. Sledovat se to ještě dá, ale člověk od toho nemůže čekat moc. *** Po shlédnutí druhé sezóny musím trochu zvýšit hodnocení - konečně to začíná mít trochu napětí a nějaké ty zvraty. Především se člověk dočká nějakých těch informací o jednotlivých postavách, které se objevili v Klonových válkách, ale jaksi jejich osud nebyl vyřčen. A nejen těch. Nové postavy v tomto seriálu odhalí své minulosti, které jsou velice překvapivé u každého zvlášť (nejvíce mě překvapila Sabine). ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou značně nevyvážený seriál. Kdyby se vyřadili všechny ty výplňové díly (Droidy omg...), tak by to bylo určitě lepší. Někdy zbytečný sklon k dětinčnosti je také na obtíž, ale budiž. Seriál dal na druhou stranu možnost dovyprávět (či jen posunout) vývoj postav z Klonových válek, které také dost často celý seriál táhnout. Závěrečné díly pak nabírají na obrátkách, a nabízejí možnost velmi zajímavého pokračování. ()

Galerie (1 093)

Zajímavosti (94)

  • Výrobné číslo Choppera je C1-10P, váži 32 kg, meria 99 cm a model je astromechový droid série C1. (Bukysh)
  • Kanan Jarrus je Cowboy Jedi. Divoký západ veľmi ovplyvnil Georgea Lucasa pri tvorbe pôvodnej Star Wars ságy. (Da_reba)
  • Rasa admirála Thrawna se nazývá Chissové. (gecko)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama