Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele carl.oesch k tomuto seriálu (1)

Hračka (2018) (E01) odpad!

Ach bože, co to zase je? Ono nestačilo to, co čeští a slovenští soudruzi vyrobili v té plodné spolupráci už dříve? Juraj Kukura je Pan Herec. A byl vždycky. Ale skutečně nemá zapotřebí se předvádět v takhle trapné a nesmyslné roli. V takhle trapném scénáři, plném nepravděpodobností až neskutečného charakteru. To skutečně onen chrám a tvrz české kultury je schopen za těch 7,5 miliard vyplodit slušných pořadů v oblasti hrané tvorby tak deset až dvacet do roka a víc ani ťuk? Podobnou trapnost nyní vysílá Prima pod názvem 1890. Stejná sračka, méně okoukaní herci....všichni tady (a oprávněně nadáváme na různé ty americké kriminálky, Kobru 11 nebo dokonce Komisaře Rexe. To jsou ale proti tomuhle dalšímu děsu made in CT a STV perly, alespoň v prvních deseti až dvaceti dílech. Tady je to, jak většina píše totální s....a od samého počátku. Mimochodem, policajt, co by so koupil Nissana 350Z by byl v "poli" nepoužitelný a zato by se ocitl v hledáčku GIBSu. Jistě - detektivka je taková trochu pohádka, která má k realitě dost daleko a standardní postupy se zde až zas tolik respektovat nemusí, ale co je moc, to je příliš. Takže milá ČT, srčte si tohle veledílo víte kam, po dvou dílech mně už nikdo nedonutí se na to dívat, radši si na jůtůbu pustím Křemílka s Vochomůrkou. Kukury je mi neskutečně líto, snad v té Ulici nebo Nemocnici v Růžové zahradě bych ho strávil snáze, ale asi potřebuje prachy. Nic jiného mně nenapadá. ()

Reklama

Reklama