Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Tosim k tomuto seriálu (3)

Hračka (2018) (E01) 

No to mě poser. Seriál, který jako kdyby vypadl z patnáct let staré "janečkovské" ČT, kde Juraj Kukura v otřesném saku deklamuje, jakej je v sedmdesáti kanec a klátí jednu babu za druhou. Jo a pak se tam taky vyšetřuje nějakej zločin. Vtip, napětí, tempo neexistuje, vše je nepravděpodobné a naivní. Všichni herci jsou špatní a to jsem si nemyslel, že třeba někdy o Igorovi Barešovi řeknu. Další sledování jen na vlastní nebezpečí! ()

Výlet (2018) (E02) odpad!

Hele...všiml si někdo, že příběh tohoto dílu nemá konec? ()

Výstřel (2018) (E11) 

ACHTUNG - SPOILERS! Trochu jsem Maxe před lety podcenil, tento rok si ho dal celý a musím hodnocení trochu zvýšit, všem opravdu jen trochu - celý seriál je dost nevyrovnaný, ale díky Bohu nejsou pozdější díly takovým otřesem, jako ten první, ale i tak je v nich mnoho zbytečností a nevěrohodností, stejně jako v tom posledním - příliš mnoho smrtí, v podstatě zbytečné prodloužení případu Maxovy dcery, závěrečný pochod do Santiaga je snad špatný vtip, na to do té doby požitkářský a povrchní detektiv přišel jako jak? Zdejší červená mi lehce vyráží dech. 50% i za to, že je seriál tak krátký. ()

Reklama

Reklama