Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (52)

Titans (2018) 

Moc děkuji za Titans. Z mého hodnocení jednotlivých sérii lze poznat velká spokojenost. Tenhle seroš mi bude chybět... ()

Série 1 (2018) (S01) 

První série byla prostě dobrá. Od postav, přes příběh. Poslední epizodu tedy seriálu odpouštím z jediného důvodu. Tvůrci si byly jistý druhou sérií a proto si tenhle konec mohli dovolit. ()

Titáni (2018) (S01E01) 

Hodně příjemný pilot, který navnadí na další sledování. Všichni dostali tak přiměřeně prostoru a zároveň se moc nevykecalo. Je to správně temný, dobře natočený a nebojí se slova fuck. Já jsem zatím spokojená. ()

Hawk a Dove (2018) (S01E02) 

Pokud bude v každém díle hrdinská hostovačka a pokud se Dick dál bude chovat jako chlap a ne jako posera, budu spokojená i nadále. Jenom docela masakr. A Adams family vážně s hřejivým srdcem. ()

Počátky (2018) (S01E03) 

Tohle byl zvláštní díl. Řeší se minulost Rachel. Taky minulost Dicka. A celé to bylo opět dobré. Konec jak z hororu. No, odlehčení v dalším díle tedy chápu... ()

Doom Patrol (2018) (S01E04) 

Ok, začala jsem sledovat Doom Patrol jako první. Takže pro mě to bylo trochu zvláštní. Ale beru to jako takový začátek team up a představení postav spin-offu. Jasně, pár věcí je podstatně jiných, ale to není důležité, sledovat správně pořadí, tak to neřeším. Ale jsem ráda, že na postavách zapracovali. Jinak by Room Patrol nebyla taková pecka. ()

Spolu (2018) (S01E05) 

Tak jsou konečně together, ale když Dick stále lže, tak je to potom těžký ohledně důvěry. Hlavně když dám kolečko "a ty umíš co". Ale když nevíš, co dál, tak baba vždycky pomůže. Nebo že by jako motivace stačil novej taťka? Dobrej akční díl. A závěrečné bum? Smála jsem se. Já vím, jsem špatná osoba... ()

Jason Todd (2018) (S01E06) 

Lehce mi to vadilo ve flashbaccích, ale s příchodem Jasona mi Batman přišel jako paní Columbová, a to vadilo hodně. Ale tajně doufám, že tenhle díl byl napsán jenom z jednoho jediného důvodu. Aby si Dick uvědomil, kdo je teď a nevisel na tom, kdo byl. ()

Ústav (2018) (S01E07) 

Každý seriál musí mít epizodu jako je tahle. No, když se zadaří, je to super. Zde se povedlo. ()

Donna Troyová (2018) (S01E08) 

Tenhle typ dílů moc nemusím. Po celém together udělali zase separate. To ve vlaku bylo ale dobré. Věc s Donnou byla trochu horší. Těžko se asi pochopí, když si zvolili jinou cestu a přístup. Ale tak, pomohla, takže k něčemu dobrá byla...Ale to Rachel. Takže už to "kdo jsem" tuší všichni. Ups... ()

Hank a Dawn (2018) (S01E09) 

Pro začátek, děj nepokračuje tam, kde skončil minulý díl. Je to jenom o Dawn a Hankovi. A přestože se díl může někomu může zdát zbytečný. ()

Koriand‘r (2018) (S01E10) 

Nebudu lhát. Naštvalo mě, jak se ostatní zachovali ke Kory, ale princezna musela zůstat sama s čarodějnicí. Kory nevěděla, kdo je teď by se už nezachovala podle původního plánu. Naopak matince jsem nevěřila už od prvního záběru. No, a jak nám ta rodinná terapie dopadla, že? Navíc má Kory bod navíc za výměnu outfitu. Konečně vypadala normálně. ()

Dick Grayson (2018) (S01E11) 

Tohle byl vážně divný díl. Nebo jinak. Byl by dokonalý, kdyby to nebylo finále první série. Což mě netrápí, pokud sleduji, když už je první díl druhé série venku. Protože vás hned napadne, že to je divný, že se něco musí dít. Že to není realita. Ale ta post credit scene to podtrhla. Druhá série bude divočina! ()

Série 2 (2019) (S02) 

Tak, máme za sebou druhou sérii. Dobrou. Úplně jinou než první. Co jsem na ní ocenila nejvíc? Že skočila tak, jak mají série skončit. Ne jako první, kde bylo finále vlastně první díl druhé série. Protože vy si říkáte, že na scenáristé na něco zapomněli, co? Vzhledem k poslední scéně, třetí série by mohla být hodně dobrá.... ()

Trigon (2019) (S02E01) 

Já nevím, ale tohle akorát podpořilo mojí teorii o finále první řady. Kdyby tohle bylo finále, byl by to masakr se vším všudy. Jasně, tohle už tady bylo, to jak se kámoši přidali ke Trigonovi a co se dělo dál. Absolutní pecka! Až jsem snad i chvílema měla strach, že bude konec světa! Jinak casting nových postav je vážně pozitivní. Deathstroke vypadá brutálně. A o Batmanovi škoda slov. Teda kromě wau. Prostě ho mám ráda, no....A co si řekli s Dickem. Ještě to letos bude zajímavé. ()

Rose (2019) (S02E02) 

Parta se nám rozdělila. Tak teď už jenom počkat, až se jejich cesty spojí. Nebo "kdo" je spojí a spojí si to s Rose? Doufám, že se zdrží trochu déle. Ale jsem zvědavá, kam se děj posune dál. Momentálně to vypadá reaunion původních Titánů, dokonce na stejném místě. Tak snad pro holku s beruškou na čele a zelenýho vodníčka bude prostor. Protože s dalším zaporákem, bych si tipla, že tahle dvojka bude prudit celou sérii. A že se celou sérii bude řešit minulost, pochybuju totiž, že se Hank a Dawn vrátí a nezůstanou. ()

Duchové (2019) (S02E03) 

Když se klaďasové perou, záporáci se smějou. Navíc se Jason chová...no, jako Jason. A konečně to má svoje následky. Nechci být zlá, ale tuhle facku si zasloužil. ()

Aqualad (2019) (S02E04) 

Konečně víme, co se stalo před pěti lety. Jako super, vysvětlí to věci, ale byla bych raději za flashbacky průběžně celou sérií, protože to nebyl celý příběh. Protože na ten je jedna epizoda málo. A možná i ty dvě potom celou sérií. ()

Deathstroke (2019) (S02E05) 

A já si říkala, že Dick už dlouho neudělal žádnou kravinu! No, ještě že má kamarády, co mu všechno tak snadno nesežerou ;) posledních pár vteřin mi přesto zkazilo den. Neměla jsem v plánu další díl ještě dnes. Ale...proč mi to dělají? Jestli bude šestá epizoda jenom mezidíl o někom jiném, tak mi houkne...uf, wikipedie mi vykecala, co tam bude, takže rychlé přejetí a zítra pořádně ;) ()

Conner (2019) (S02E06) 

Tenhle díl byl pecka. Hezky popsané pocity a všechno to kolem. Vrátilo to feeling první série zaměřením na jednu věc na jeden díl. Zvýšilo to napětí a očekávání, jak se to vyřeší, kvůli konci pátého dílu. Ale bylo to dokonalé. Konec byl tedy krutý... ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama