Reklama

Reklama

La Llorona: Prokletá žena

  • USA The Curse of La Llorona (více)
Trailer 3

La Llorona. Plačící žena. Děsivý přízrak uvězněný mezi nebem a peklem, stižený hrůzným osudem zpečetěným vlastní rukou. Celým generacím nahání hrůzu pouhá zmínka o jejím jménu. Když ještě žila, utopila v záchvatu zuřivého vzteku své děti, a když po svém hrůzném činu ronila slzy bolesti, sama se vrhla do zpěněných říčních vod. Nyní jsou její smrtící slzy věčné a těm, kdo v noci zaslechnou její posmrtný nářek volání, není pomoci. La Llorona se plíží ve stínech a loví děti v zoufalé snaze nahradit ty své. Během staletí její touha a nenasytnost roste... V Los Angeles sedmdesátých let minulého století se La Llorona plíží nocí – a pronásleduje děti. Sociální pracovnice, která ignoruje tajemné varování utrápené matky podezřelé z ohrožení svých dětí, se brzy sama i se svými dětmi ocitá v děsivém světě nadpřirozených jevů a bytostí. Vyvarujte se jejímu nekonečnému nářku... nezastaví se před ničím. Její muka nemůže nic utišit. Její duši se nikdy nedostane slitování. A před La Lloronou není úniku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (269)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

To si tak člověk najde v zalíbení v hororech a postupně jej otupí do té míry, že už vůbec nefungují. V určitém bodě na ně budu muset přestat koukat (minimálně omezit všechny tyhle rychlokvaškové spin-offy), patrně už potom, co mě zklame třetí Conjuring...stále si totiž stojím za tím, že jako James Wan to nikdo nenatočí. Což je i případ Michaela Chavese, jež nám natočil naprosto zaměnitelný lekačkový horor, který vydělal kupu peněz, vyděsil pár puberťaček a potěšil pár lidí v Mexiku. Nic víc a nic míň. 55%. PS : Spojitost s Conjuring univerzem pochopitelně 0 (Tony Amendola). ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $9miliónov║Tržby USA $54,733,739║Tržby Celosvetovo $123,233,739 ▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,733,349║ Tržby za predaj DVD v USA $3,834,780║ Prvá polovica sa dosť držala, malo to dobré napätie, aj lakačky sedeli, malo to tam správne miesto. Výber hercov fajn držali sa. Posledná tretina je až príliš ohraná schéma scén, ktorá proste dá film dole, doslova strereotypne to unudí. /videl v kine: 45%/ ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je tu pán duchovný, ktorý sa raz stretol s akousi bábkou. V tomto prípade je to akosi nelogické, nechcem spoilerovať, ale je to tak. Stretol. A potom? Plačúca žena, je kvalitný zdroj strašidelnej ´´zábavy´´ a má svoje plusy. Tie ale niesu až tak plusové. Ide síce o zatiaľ najlepší tohtoročný kinoprírastok do tohoto žánru, ale berte to ako karhanie a nie chválu. Chcete sa ale naozaj báť pri slzách tejto nešťastnej matky? Odporúčam radšej atmosférický a naozaj mrazivý LA MALDICIÓN DE LA LLORONA ( 1963 ). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Trailer nezaujal natolik abych na La Lloronu šel do kina. Teď si říkám, že to byla asi chyba, protože přinejmenším moje přítulkyně by si to parádně užila. Ona má totiž filmy u kterých se může bát a lekat vyloženě ráda. Přítulkyně byla vlastně tím impulsem kvůli kterýmu jsem se k filmu vůbec dokopal. Já osobně bych si ho klidně odpustil. Nakonec se z toho vyklubala celkem solidní duchařinka se spoustou ( prvoplánovejch ) lekaček, které i tak na mou něžnější polovičku fungovaly a já tak mohl sledovat jak se u filmu leká. Což mě vždycky dokáže pobavit. Ve výsledku musím uznat, že La Llorona je lepší než většina duchařin na kterých jsem za poslední 2 roky byl v kině. Někdy se holt podle traileru nepořídíš. Většinou to totiž bývá tak, že trailer je nadupanej, ale samotnej film stojí " za vyliž prdel ". V tomhle případě to bylo naopak. Trailer nudnej ( řekl bych až trapnej jak sáňky v létě ), ale samotnej film je lehce nadprůměrná duchařina. Ta sice nenabízí nic novýho co by jsme neviděli už někde jinde i tak ale nenudí. Za mě to jsou 3 hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „La Llorona: Prokletá žena“ je filmem, na který je vhodné jít do kina. V podstatě jen proto, že si užijete místy docela dobré scény a pár lekaček, ale skoro se chce říct, že v kině u nás na moc lepších hororů nenarazíte. Je to škoda, že sem toho moc nejde, ale aspoň něco. Pokud víc než lekačky a neoriginální příběh nečekáte, je „La Llorona: Prokletá žena“ něco, co vám bude stačit. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (14)

  • Film se odehrává kolem roku 1973. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 15. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu. (Varan)
  • Film byl promítán kritikům, od kterých dostal hodnocení 41 %. (Greenscreen)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama