Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 3
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Razzor_82 k tomuto seriálu (3)

Mandalorian (2019) 

"Hej Mando!"  Zdařilý výstřel na starwarsovský vesmír. Úžasné triky a parádní masky. Mandalorian působí v první sérii díky málomluvnosti dost nepřístupně. Po odhalení obličeje už si Vás ale pustí k tělu. Grogu je kouzelný. Vše doplněno výtečnou hudbou. Viděl dvě série. 8/10 ()

Season 1 (2019) (S01) 

"Jsem Mandalorian, zbraně jsou mé náboženství!" Zdařilý návrat do světa Star Wars jede ve westernovém tempu. První sérka má své mouchy. Některá místa jsou dost hluchá. Třeba mi tam vůbec neseděla romantická linka v epizodě na vesnici. Din Djarin je emočně jen chladný kus beskaru. Komický byl výcvik vesničanů pro bitvu. Skvělé jsou akční scény a kouzelný vizuál. Mandův nápaditý zbrojní arsenal.  Baby Yoda je přímo magnet.  8/10 ()

Season 2 (2020) (S02) 

"Opět se shledáme, slibuji." Druhá série má méně vedlejších úkolů a jede svůj pevnější příběh. Skvostný vizuál. Setkání s Jedi nám servíruje laser show na plné obrátky. Nadupaný je pak souboj Manda s Moffem Gideonem. Tečkou za druhou řadou je dojemné loučení s Grogu. 8/10 ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama