Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Frca k tomuto seriálu (2)

Mandalorian (2019) 

Dámy a pánové, tohle je přesné to, na co jste čekali, pokud se vám nelíbily nové Star Wars, které vznikly pod taktovkou Kathleen Kennedy. Tohle je akční jízda se skvělými postavami a naprosto super hlavním borcem v podání Pedra Pascala. Nebojte, určitě nemá pod tou helmou rozmáčklý obličej, poté, co mu udělal Gregor Clegane. Tohle je space western, který si užijí všichni praví fanoušci Star Wars. Má to drive, má to akci, má to vtipné momenty. Zkrátka vše, co očekáváte i to, co neočekáváte. I have spoken :D Ale upřímně... Baby Yoda je mi úplně volnej. Postava mě absolutně nezajímá a obešel bych se bez něj. ()

Kapitola 2: Dítě (2019) (S01E02) 

OBSAHUJE SPOILERY Tady už dávám za 5*. Mandalorian je prostě badass. A jeho cíl, kterého měl zabít, ale se kterým nyní cestuje nám taky ukázal, že naproti tomu, že je v těle dítěte, tak si taky nic nenechá líbit. Trochu mě štve, že se v minulém díle zbavili postavy droida, kterého hrál režisér Ragnaroku. Ale co se dá dělat. Je to krutý svět lovců odměn s zde přežijí jen ti nejsilnější. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama