Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele MoziMedve k tomuto seriálu (2)

Mandalorian (2019) 

Zde je vidět, že prostředí SW má pořád co nabídnout. Stačí když se otěží chopí lidi co mají k tomuto světu vztah a nevidí v tom jenom zakoupenou platformu na dojení peněz a cpaní politické propagandy (ehm, díly 7-9, ehm). Mandalorian mne ze začátku nijak nezaujal, ale těm Meme s baby Yodou se nelze vyhnout a jde jenom o 4 hodiny dohromady, tak jsem tomu dal šanci. Jsem náramně mile překvapený. Co se týče děje, hereckých výkonů a efektů jsem přemile překvapený. Seriál by v klidu mohl opakovat 1000x viděné prvky ze SW světa, ale novinek a prvků rozšiřujících svět je tam mnoho. Pedro Pascal byl vynikající volbou pro hlavnou postavu. Herec má v roli Mandaloriana neuvěřitelný handicap, protože z obličeje není vidět vůbec nic. Pedro ale dokáže svoje emoce komunikovat pouze skrze řeč těla a práci s hlasem. Jenom tak dál, víc takových SW produkcí. This is the way. Nutno poznamenat, že moje plné hodnocení platí jenom pro první a druhou sérií. Na zbytek nekoukejte. Po 3tí dokonce Pedro odchází takže seriál tím pro mě nadobro absolutně skončil. První série geniální, druhá furt dobrá, pak MEH ()

Kapitola 17: Odpadlík (2023) (S03E01) 

Díl je krátký a popravdě nic moc se v něm ani nestane. Nicméně je hezké vidét oblíbené postavy znovu v pozdějších dílech se tempo znovu rozjede. Co mě ale docela naštvalo je politika ze strany Disney+ kde evidentně očekávájí, že každý bude dělat domácí úkoly a sledovat každý jeden seriál co vypustí. Já jsem seriál a Boba Fettovi viděl, o tom to není, ale na začátku dílu není rekapitulace a ani během dílu nějak nezmíní co se mezi sérií 2 a 3 přihodilo. Tudíž pokud koukáte pouze na seriál Mandalorian tak musíte být při tomto dílu zmateni tím, kde vzal stíhačku, jak to že jsou zase spolu? Co se sakra stalo? Máte dělat domácí úkoli a koukat na další seriály kde 2-3 díly byli vyloženě o mandalorianovi a na začátku 3tí série Vám rozhodně budou chybet. Je to precedenc který se mi ani trochu nelíbí. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama