Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Franta852 

všechny recenze uživatele

Výborný sitcom, častokrát vystihuje s naprostým nadhledem situace běžného života a vtipným způsobem z nich těží. Vzhledem k počtu dílů, je až překvapující že si kvalitu udržel po celou dobu. Samozřejmě že některé díly jsou slabší, ale těch moc není. U tohoto sitcomu jsem se hodněkrát nasmál, opravdu od srdce.... ()

Moonrise 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si ihned oblíbil díky jeho jedinečnému humoru. Každodenní rozepře matky Marie, hlavního hrdiny Raymonda, s jeho ženou Debrou jsou dobrou ukázkou problémů mezi tchýní a snachou. Nakonec bývá do sporů nechtěně zapleten i celý zbytek Raymondovy rodiny (jeho starší bratr Robert, otec Frank), který bydlí hned naproti přes ulici. U manželů jsou na návštěvě denně a to vede k často banálním konfliktům. ()

Reklama

panShimi 

všechny recenze uživatele

Top seriál, ke kterýmu se během let neustále vracím a vždycky, když mám špatnou náladu a chci mít klid, tohle je ta správná volba. Herecké výkony hlavních protagonistů a jejich hlášky jsou skvěle vyšperkovaný, aneb podle věčně ublíženýho Roberta: "žebříček oblíbenosti naší mámy je - Luciano Pavarotti, papež a.... Raymond..." :D ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Raymond je výborný seriál. Sice ho nikdy nevydržím sledovat moc dlouho, protože mám po chvilce pocit že se zblázním z neschopnosti těch lidí, ale jinak jsou tam některé situace, které nemají chybu. Herci jsou výborní všichni do jednoho, a i většina scénářů je výborná. Pět hvězdiček si jistě zaslouží. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

nerad jsem proti všem, ale "zábava" tohoto typu, kdy na sebe aktéři po pokusu o gag stupidně čumí, vytrvale podporováni umělým smíchem, mě prostě nebaví... okusil jsem dva díly a musím konstatovat, že je to asi nejhorší americký sitcom, jaký jsem kdy viděl - zoufale nevtipný a naprosto zbytečný!! everybody loves raymond but me... odpad! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Monica Horan, která hraje Amy, je manželkou Phillipa Rosenthala, spolutvůrce pořadu. (Tom Riddle)
  • Auto, které vrazí do domu na začátku epizody, je Plymouth Acclaim z roku 1989 typ AA. (SONY_)
  • Ještě než se začaly objevovat v seriálu rodiče Amy (Monica Horan) včetně bratra Petera (Chris Elliott), byl v jedné epizodě představen jako její bratr majitel komiksového obchodu Rusell (Paul Reubens). (Fenk)

Reklama

Reklama