Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Romano má celkem dobrý cit pro rodinné prostředí a to je taky věc, která mě na tomhle baví nejvíc. To postrkování s bráchou a manželkou. Babka nemá chybu, jak ze života. Děda ujde, ale nejvíc mi nesedí Rayův brácha a jeho přítelkyně. Situace vycházející z interakce starejch s mladejma jsou zase jak na živo. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

nerad jsem proti všem, ale "zábava" tohoto typu, kdy na sebe aktéři po pokusu o gag stupidně čumí, vytrvale podporováni umělým smíchem, mě prostě nebaví... okusil jsem dva díly a musím konstatovat, že je to asi nejhorší americký sitcom, jaký jsem kdy viděl - zoufale nevtipný a naprosto zbytečný!! everybody loves raymond but me... odpad! ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pobavili Boyle a Doris Roberts jako rodice. :) Serial neni uplne spatny, par dobrych vtipu tam je. Je to takovy ten usmevny sitkom, ktery neurazi (ani nevsazi na sprostarny), takovy ten druh humoru "pro celou rodinu", bych rekl... P.S.: Bejt nemocnej, tak to v posteli klidne sleduju dal. Zatim mi stacila prvni serie... ()

Moonrise 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si ihned oblíbil díky jeho jedinečnému humoru. Každodenní rozepře matky Marie, hlavního hrdiny Raymonda, s jeho ženou Debrou jsou dobrou ukázkou problémů mezi tchýní a snachou. Nakonec bývá do sporů nechtěně zapleten i celý zbytek Raymondovy rodiny (jeho starší bratr Robert, otec Frank), který bydlí hned naproti přes ulici. U manželů jsou na návštěvě denně a to vede k často banálním konfliktům. ()

panShimi 

všechny recenze uživatele

Top seriál, ke kterýmu se během let neustále vracím a vždycky, když mám špatnou náladu a chci mít klid, tohle je ta správná volba. Herecké výkony hlavních protagonistů a jejich hlášky jsou skvěle vyšperkovaný, aneb podle věčně ublíženýho Roberta: "žebříček oblíbenosti naší mámy je - Luciano Pavarotti, papež a.... Raymond..." :D ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Monica Horan, která hraje Amy, je manželkou Phillipa Rosenthala, spolutvůrce pořadu. (Tom Riddle)
  • Auto, které vrazí do domu na začátku epizody, je Plymouth Acclaim z roku 1989 typ AA. (SONY_)
  • Natáčení finále seriálu bylo dvakrát odloženo, když onemocněla nejdřív Patricia Heaton, a poté i Doris Roberts. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama