Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Raymond je výborný seriál. Sice ho nikdy nevydržím sledovat moc dlouho, protože mám po chvilce pocit že se zblázním z neschopnosti těch lidí, ale jinak jsou tam některé situace, které nemají chybu. Herci jsou výborní všichni do jednoho, a i většina scénářů je výborná. Pět hvězdiček si jistě zaslouží. ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, který si po celých devět sezón drží vysoký standard (možná snad vyjma první série). Jeho hlavní zbraní je přitom uvěřitelnost a věrohodnost postav i nastalých situací - jednoduše seriál ze života. Netlačí zbytečně na pilu a produkuje přesně dávkovaný humor. Pochvalu tentokrát zaslouží i český dabing, precizně zvolené hlasy jen umocňují charakteristiky daných postav. Dle mého velmi podhodnocený seriál. ()

Reklama

Tuty 

všechny recenze uživatele

Jako bych se v tak viděl za pár let taky, maminčin mazánek bydlící hned naproti přes ulici a já i nadále zůstávám dítětem závislým na mamince, manželka to nemůže přenést přes hlavu, stejně jako v mém případě, místo Roberta, moje sestra Veronika. Jenom ten můj otec není takovej hypochondr, ale to se s věkem podá. Takže nějak takhle to má i Ray s Debrou a dětmi, musím říct, že kvalita seriálu postupně roste a zajímavé je to zejména tehdy, kdy se ožení i polda Robert, matkou nesnášenlivě oslovovaný jako Robík. Pak to má teprve grády, porovnání dvou manželství a vzájemné pošťuchování jejich hlavních protagonistů, do toho matka votravná jako svítiplyn a o oheň na střeše je samozřejmě postaráno... V televizi b to chtělo postupně osvysílat celý seriál, vždycky jsme totiž byli svědky uvedení jen některých serií. A to je škoda. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Romano má celkem dobrý cit pro rodinné prostředí a to je taky věc, která mě na tomhle baví nejvíc. To postrkování s bráchou a manželkou. Babka nemá chybu, jak ze života. Děda ujde, ale nejvíc mi nesedí Rayův brácha a jeho přítelkyně. Situace vycházející z interakce starejch s mladejma jsou zase jak na živo. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

nerad jsem proti všem, ale "zábava" tohoto typu, kdy na sebe aktéři po pokusu o gag stupidně čumí, vytrvale podporováni umělým smíchem, mě prostě nebaví... okusil jsem dva díly a musím konstatovat, že je to asi nejhorší americký sitcom, jaký jsem kdy viděl - zoufale nevtipný a naprosto zbytečný!! everybody loves raymond but me... odpad! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Ještě než se začaly objevovat v seriálu rodiče Amy (Monica Horan) včetně bratra Petera (Chris Elliott), byl v jedné epizodě představen jako její bratr majitel komiksového obchodu Rusell (Paul Reubens). (Fenk)
  • Natáčení finále seriálu bylo dvakrát odloženo, když onemocněla nejdřív Patricia Heaton, a poté i Doris Roberts. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama