Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je opäť značne detinský a skôr sa snaží byť groteskovo zábavný, než aby si robil starosti so zápletkou alebo hlbšími emóciami. Dočkáme sa najrôznejších gagov sa zväčšovaním / zmenšovaním, ale je ich vlastne prekvapivo málo a ich nápaditosť je prekvapivo nedostatočná. Pri akčných, trikových a smiešnych scénach sa divák aspoň nenudí. Ale scenár je naozaj veľmi chatrný a pripomína nejakú triviálnu počítačovú hru, kde musíte zohnať objekt X, aby ste vykonali akciu Y, ale ukradne vám ho záporák Z, takže musíte najskôr za ním, atď. atď ... Scény, v ktorých sa vážne rieši manželská alebo rodičovská láska, sú potom takmer k neprežitiu. Paul Rudd je sympaťák, ale má v scenári príliš málo príležitostí prejaviť svoj komediálny talent. Michael Peña a jeho dvaja kolegovia sú opäť absolútne nevtipní a najradšej by som ich zabil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $130miliónovTržby USA $216,648,740Tržby Celosvetovo $622,674,139Tržby za predaj Blu-ray v USA $30,080,565Tržby za predaj DVD v USA $14,289,398║ Pôvodné zoskupenie opäť funguje na výbornú. K tomu Michael Pena to tu riadne solí hláškami, ten tu vládne. Máme tu výdatne zábavný komiksový film, kde sa stále niečo deje, príbeh v pohode, akcia rovnako tak šľape a sedí, trikovo slušné, taký príjemný osviežujúci rodinný film. /videl v kine: 80%/ ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Prvního Ant-Mana sem viděl, doslova na poslední chvíli, pak sem toho litoval, jelikož je to velice vydařená Marvelovka. Druhý díl, si drží svoji kvalitu na vysoké úrovni, Michael Peña a jeho parta je asi stejně nebezpečná, jako Thorova Velká trojka, člověk od nich nic nečeká a najednou od nich dostanete na prdel. I dvojku si Peña, občas krade pro sebe a jestli bude trojka, tak možná i dostane oblek. Ale dost legráce, je čas na legrácky, film má opět skvělý humor a přesto si dokáže zachovat svoji vážnou tvář. Akce neměla chybu, parádní bitka v hotelu, honička po San Francisku a týmovka proti Ghostovi, po akční stránce dobře odvedená práce. Co týče záporáku, již zmíněný Ghost má typickou motivaci, což o to, postava Darrena Crosse ji také měla, ale herec Corey Stoll, ji dokázal mnohem lépe a uvěřitelněji podat, tohle u Ghosta tak není, jeho motivaci sice chápu, ale jeho chování ne, bylo sobecké a bezohledné. Zatímco Walton Goggins, který má všude známé a vozí sebou chlápka, který má u sebe sérum pravdy.........tak prej to neni sérum pravdy, ale mně to přišlo jako sérum pravdy, ale prej neni, tak je asi tak milionkrát zajímavější a zábavnější. Ve výsledku, si nejsem ani jist, jestli Ghost či jeho schopnost bude jakkoliv k užitku při čtvrtých Avengers, za mně byl Ghost totálně zbytečná postava. Ostatní herci Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne a sociálně založený Asiat Randall Park, sou výborní. A nakonec rodinný grupáč, ten fakt neměl chybu. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu z dílny a světa Marvelu. Takhle nějak bych tento snímek charakterizoval jedné větě. Ant-man díky své minulosti a rodině je jasný tip pro takovýhle film, takže je naprosto logické, že toho filmaři využili a opět vytvořili něco co je jiné než strážci, avengeři, spidermani a další. Dobře se na film kouká a přestože to není žádná nabušená jízda drží si kvalitu a jako celek funguje. Teď když nad tím zpětně přemýšlím, bylo mi vlastně úplně fuk že hlavní záporné postavy vlastně nefungují, nebyl zde primární souboj dobrá a zla. Ale přežil, neublizovat hodným lidem a být se svými blízkými. A taková linka je vedena celým snímkem.. Za mě 75% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Mimo akci jen taková rodinná (čímž myslím dětská) pohádka. Což nevidím jako velký zápor, ale to studio už dokázalo víc. Přeju jim ten úspěch, že značka stigmatizující své fanoušky do vod nerdů a fanboyů se v poslední dekádě transformovala v nejvíce mainstream filmové studio, které má sociopolitický podtext vycházející ze srdce, popkulturní narážky i vtipy na sebe, čímž dokázala oslovit různé diváky z celého světa, ale poslední dobou těží víceméně jen z toho. A to je docela škoda. Ovšem cameo Stana Lee je jedno z nejlepších. P.S. Nečekejte na post-titulkovou scénu, není tam žádné cameo a je to jen opakování jedné rádobyvtipné scény během hlavní stopáže. Mezititulková je OK. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Hope (Evangeline Lilly) je druhou postavou v celém Marvel Cinematic Universu, která převzala štafetu superhrdinství po vlastním rodiči. Prvním takovým byl Black Panther (Chadwick Boseman). (UncleMorty)
  • V čase premiéry šlo o nejkratší film z Marvel Cinematic Universe. (Petrsvetr80)
  • Po filmu Thor: Ragnarok (2017) se jedná teprve o druhý snímek z Marvel Cinematic Universe, jehož hlavní záporák byl ženského pohlaví. (NiWi)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama