Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

stOKYi odpad!

všechny recenze uživatele

Ako niekto môže takéto bezduché kraviny natáčať nepochopím.. a čo ešte viac nepochopím ako môže taká maximálna filmová degenerácia zarobiť 18 milionov dolárov + niekoľko miliónov za predané DVD. Ľudia sú asi naozaj hlúpi ak pozerajú filmy ktoré sú úplne predvídateľné a to čo náhodou nieje predvídateľné tak je maximálne nezaujímavé, po prípade sme to videli už v 100kách iných filmov. Ale čo sa čudujem, v dnešnej dobe scenár filmu asi tvorcom veľa nehovorí. Tí sa asi nedržia Zinnemannovho hesla že "na filme je najdôležitejší scenár, scenár a scenár a ostatné je už iba na poriadné vykreslenie už zase len spomínaného scenára" ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Výborná vyvražďovačka, kterou zde opět spousta lidí nepochopila. Fascinuje mě, kolik je tu ještě ´´znalců´´, kteří považují za horor snad jen duchařiny s dlouhovlasatými japonskými dívkami a nad svižnou vyvražďovačkou ohrnují nosem nebo ještě hůř jí solí odpad za odpadem. Ano, pokud člověk čeká inteligentní horor s nádechem krimi, tak bude zklamaný. Jenže už plakát přece napovídá něco o tom, že půjde o vyvražďovačku s průměrnou a neoriginální zápletkou. Tudíž logicky musí být vaše očekávání minimální - takové jaké jsem měl i já. No a neříkejte mi, že vás úvod neuchvátil. Já jsem teda žasnul!!! Málokterý slasher se může pochlubit tak precizní kamerou a výborným střihem jako Neviditelné zlo. Ty detaily místností, chodeb i švábů, to vše dotváří atmosféru, která vás má znechutit a to se jí po čertu daří. Samozřejmě filmu se dají vytknout různé chyby a poměrně neoriginální zápletka s drsnou maminkou, i přesto ale Neviditelné zlo šlape od začátku do konce na plný plyn a nejen, že mě výborně bavil, ale na některých místech jsem opravdu žasnul nad originalitou zabíjení. Výborně mé pocity sepsal do komentáře uživatel Flipnic. Co se týče hodnocení. Z mé strany 75%, ale hvězdiček dám maximum po přečtení několika odpad-komentářů. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jinýho (víc exploit), o to větší radost mi udělal celkem regulérní, a hlavně záživný slasher. Zápletka je zhruba taková: Skupina mladistvých delikventů jede renovovat starý zaprašený hotel Blackwell, a bonus za dobrou úklidovou práci - v horních vyhořelých patrech bydlí vraždící psychopat, který své oběti s oblibou loví na hák, omlátí je o zeď, vydloube oči a dorazí. Tedy, v případě že mu nenakopete prdel (to není jen tak), nebo nejste mladá holka s vytetovanými kříži (souvisí s traumaty v jeho minulosti). Charismatický wrestler Glen 'Kane' Jacobs je v roli maniaka jako doma, beztak je to jeho prací už dlouhá léta film nefilm. Dobře zvládá i vyšinutý, psychologičtější chvilky v závěru, takže celkově paráda, jen ty zuby u něj možná trochu přehnali... Na SEE NO EVIL jsem jinak ocenil vychytaný prostředí, je vidět že s tím si někdo dal slušnou práci a odrazilo se to mimojiné v podle mě solidní atmosféře. Povedený bylo taky překvapení ke konci. Na druhou stranu malinko mě vytáčel ten 'cool' klipový styl, jak je to místy natočený, sestříhaný a upravený, ale co, přeci jen se jedná o WWE Films a tam je to holt běžný no. Ale nečekal bych u nich takový level brutality, takže budiž odpuštěno. Zaprodat Kanea do nějaký rádoby drsný šunky, to by mě nasrali. Nestalo se naštěstí - nic extra to není, ale dobrá a zábavná oddychovka ano, tak palce nahoru! K R-rated dokonalosti už chyběly jen nějaký ty kozy. 7/10. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Parta teenagerů je sice skutečně na odstřel a pravděpodobně u vás nevzbudí největší sympatie, ale ruku na srdce, komu to vadí? Aspoň vám jich nebude líto, až je Glen Jacobs rozpáře, přetrhne, zmáčkne nebo roztrhá. A o to přeci jde - o poetickou vyvražďovačku a té se dočkáte. Kusy masa a hektolitry krve stříkají na tmavě zahalenou obrazovku a vy utíkáte spolu s dalšími obětmi schovat se do dalšího nelogického kouta. Takže nevidím důvod, proč nedat průměrné 3 hvězdičky, které si tenhle filmík zaslouží. Navíc si užijete pár vrcholně nechutných scének a i nějaké to pěkné nahé tělíčko se mihne šerem... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Neviditelné zlo“ je v podstatě průměrnou vyvražďovačkou, ale líbí se mi, jak jsou zde pojaty triky, které jsou prostě výborné. Alespoň za to si zaslouží trochu si lepší hodnocení, než jen průměrné. Navíc zde dostanete přesně to, co od slasheru očekáváte. Spousta zabíjení, celkem dobrý zabiják, alespoň rámcový příběh a napětí, které zde rozhodně nechybí. Některé scény jsou přitažené za vlasy, ale to se dá kousnout. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama