Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je poklidná noc v Los Angeles roku 1937. Starší seriózní pán odchází z hotelového pokoje, nechává uvnitř spící mladé dívce nějaké peníze a u barmana písemný vzkaz. Poté se vrací domů ke své ženě. Pak se mu náhle podivně blýskne v očích a probere se v zajímavě vybavené laboratoři v roce 1999. Zmiňovaná možnost skoků mezi dvěma světy nevyplývá z vynálezu stroje času, jedná se pouze o velmi dokonale zhotovenou virtuální realitu, na jejíž realizaci se Hannon Fuller rozhodující měrou podílel. Jenže Fullera v jeho virtuálním světě někdo bez jediné stopy zavraždí. Z Fullerovy smrti je obviněn jeho mladý partner Douglas Hall, který musí přijít na to, co se stalo, dřív, než ho nepříjemně vlezlý detektiv McBain usvědčí a nechá zavřít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nedokonale dokonalé. Výborný sci-fi svět, který někdy za půlkou pochopíte a někdy ve dvou třetinách je vám jasné, jak dopadne. Škoda, že samotný příběh není působivější a je spíš jen prostředkem pro vykreslení celého světa. JInak ale výborně vymyšleno. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 7 | humor 0 | akce 3 | napětí 3 | pustil bych si znovu 6 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Otřesné digitální a vizuální efekty zabíjí celý blu-ray a nosič tím pádem tak trochu postrádá smysl, ale nebavme se tu o technické kvalitě snímku... Divák se nechá pohltit dějem až zhruba po hodině stopáže, což je jeden z největších kamenů úrazu - to se to vážně nedalo odvyprávět zajímavěji? Matrix nematrix, tohle by mě unudilo xmrti, i kdybych to viděl ve dvanácti! ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sci-fi, ke které jsem se dostal se značným zpožděním. Jak vidno, tak Inception s Capriem zdaleka nebylo první v řadě. Už tady ten nápad byl ovšem ne tolik rozvinutý. Jakmile se ty dimenze zamíchají je to trochu chaos, ale drží to pohromadě. Konec trochu zdivočelý, ale rozhodně ne zklamání. 75% ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Nenáročná scifáreň postavená na celkom zaujímavom námete - svet obklopený virtuálnou realitou a úzkostné rozlišovanie sna a skutočnosti. Herecké osadenstvo ma veľmi neokúzlilo a hudobná zložka tiež nemala čím ohúriť. Keď si predstavím, že v rovnakom roku vznikla vizuálna lahôdka s názvom Matrix, tak Trinácté patro mi príde ako zúfalý odvar. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušné scifi, které se prolíná v několika různých světech , ale vyznat se v tom který ten svět je opravdu ten skutečný taky není jednoduchý. Já jsem si osobně myslel , že mohla být pointa, trochu jiná a to ta, že ti lidi ve světě v roce 1937 objeví způsob jak se dostat, k těm , který je stvořili, byt se to částečně splnilo, ale né až tak docela a ve hře je ještě někdo další. Přesto příběh zaujme a nenudí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2000 byl snímek nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší film. Cenu však vyhrál film Matrix (1999). (Terva)

Reklama

Reklama