Reklama

Reklama

Po svém posledním triumfu se Rocky Balboa (Sylvester Stallone) vrací domů a zjišťuje, že kvůli bezohlednému finančnímu poradci přišel o veškeré peníze. Navíc ho jeho zranění z předchozích bojů donutila opustit ring. A tak se Rocky se svou ženou Adrian (Talia Shire) a synem Rocky Jr. (Sage Stallone) stěhuje tam, kde kdysi začínal - do zašlé a levné čtvrti v jižní Philadelphii. Musí však překonat hluboce zakořeněnou zatrpklost a hořkost, která roste s tím, jak jeho nový svěřenec – mladý boxer Tommy Gunn (Tommy Morrison) získává na kvalitě. Když se Tommy obrátí proti svému učiteli a veřejně ho zesměšní, je Rockymu jasné, že ho čeká ještě jeden souboj. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

RedEagleSK

RedEagleSK (hodnocení, recenze)

Navzdory reputaci jakou tenhle film má, nedá se upřít fakt že v žádném jiném filmu Rocky serie nevypadal Rocky tak zatraceně dobře jako v tomhle díle.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dobré to bylo, jak ho Rocky trénoval, a pak si dali venku na ulici sadu :) dobrý díl...

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

teda nejvíc se mi líbila 4,1 a 6 ... ale tohle neni vubec špatnej díl .. :)

Marsik

Marsik (hodnocení, recenze)

taky ste toho názoru, že je to ze všech 6 dílů vůbec nejslabší ??

dezert

dezert (hodnocení, recenze)

Protože myslel, že je tohle poslední díl, a tak to chtěl uzavřít tak, jak to začalo. Včetně režiséra. Kterej to zmrvil.

Toms_606

Toms_606 (hodnocení, recenze)

Rocky je zkrátka klasika, na kterou se vždycky rád podívám a i když byl tenhle díl byl o něco málo chudší, stále neztrácí svoje kouzlo. Pořád lepší, než aby dvakrát oslepl a třikrát umřel jako to bývá v některých telenovelách.. ;-) Jinak jsem celkem zíral, když jsem v titulkách zjistil, že rockyho juniora hrál stallon junior.

dezert

dezert (hodnocení, recenze)

Zbytečné a špatně zrežírovaný. Avildsen podle mě nenatočil prvního Rockyho, ale že je to Stalloneova práce. Ta jednička. Vždyť jak je obrovskej rozdíl v tom, jak sou jednička a pětka zrežírovaný (jednička skvěle, pětka chudě). Neměl vyhrávat Oscara. Avildsen.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Postava "Malé Marie" z prvního dílu, oživená v Rockym Balboa se vyskytovala už v Rockym V. Byla z ní zevlačka u hořícího barelu, škaredá a špinavá. Ještě že to vystříhli ( k vidění na youtube )

Bafomet

Bafomet (hodnocení, recenze)

pro mě je rocky jako pět knih mojžíšových.. posvátné.. jeden díl vedle druhého

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

5 díl hodně sráží k zemi i to,že v něm Stallone neboxuje,až na závěr proti svému učni

bolfik

bolfik (hodnocení, recenze)

No, Rockymu bych nemohl udělat nikdy to, že bych mu dal míň, jak pět hvězdiček, a taky se tak nestane, i když tenhle díl je vskutku nejhorší z celé série, ale pro mě je to prostě Rocky.

Dejvis

Dejvis (hodnocení, recenze)

myslim si ze tak strasny to nebylo...akci ani dejem se to minulým dilum nevyrovnalo,ale tech poslednich par minut na konci me dostalo...byla to super serie!

Feds

Feds (hodnocení, recenze)

Já bych ho natočil i se Stallonem a mohlo by to bejt zajimave :)) ale chysta se to ,četl sem to ;)

Alfie

Alfie (hodnocení, recenze)

Zatím jsem viděl fotky z natáčení scén z ringu, ale ty vypadají dobře.Sly zatím nevypadá na to kolik mu je (já bych mu tipoval mezi 45 až 50).

MM11

MM11 (hodnocení, recenze)

Nechci aby to vypadalo že Stallonemu další díl nepřeju, ale měl by se nad tím trochu zamyslet. Poslední díl byl propadák, uběhlo už patnáct let od "pětky" takže postavy přirozeně zestárly a nevěřím, že s tohoto tématu ještě dá něco vytěžit. Stallone je sice hvězda, nicméně už je možná čas na důchod. Radši bych prostě další díl netočil...

Reklama

Reklama