Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 3

Recenze (1 242)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Scotte, jsi připraven se vykoupit? - Samozřejmě. S tím, že jsem se někam vloupal a něco čórnul, je konec! Co po mně chcete? - Aby ses někam vloupal a něco čórnul! Je tady SKVĚLÝ ZMENŠUJÍCÍ SE MUŽ, verze z 21. století. Mám rád zfilmované komiksovky a Ant-Mana jsem si náramně užil i proto, že potenciál sympatického superhrdiny, je využit téměř na maximum (stejně jako ve výše zmiňovaném snímku od Jacka Arnolda, z roku 1957) a tak není nouze o nečekané kousky, které diriguje sám velký Michael Douglas. Výborná zábava, Marvel boduje. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ant Man je pro mne obrovským překvapením letošního roku. Jako jeden z mála letošních blockbusterů mne příliš nezaujal svým trailerem, působil velmi sterilně, tuctově až nezajímavě a byl to favorit na nejslabší Marvelovku,ale ó jak jsem se mýlil. Ant man je velmi kreativní, vynalézavý, přehnaně vtipný až mi bylo líto, že se v kině nemohu válet na koberci a o to se staral objev Michael Peňa, jakýkoliv nástup na scéně vykouzlil úsměv na tváři. Akce je přehledná, detailně vymazlená a z téhle perspektivy jsem akci zatím možnost vidět nikde neměl, takže to bylo příjemně refrešující. Paul Rudd ztvárňuje obyčejného chlapa, není to žádný vyrýsovaný frajer ani model, ale prostě běžný snažící se otec, který má smůlu a divák se s ním snadno může ztotožnit je sympaťák. Evengaline Lilly je svůdná a žadoucí kočka, Michael Douglas vlastně jediná herecká třída v Antmanovi s úžasným faceliftem na začátku a Corey Stoll, k tomuhle chlapovi mám menší výtku jako záporák u mne příliš neobstál ( taky neměl příliš prostoru), Marvel už vytasil v téhle oblasti větší esa, ale každopádně si dovolím tvrdit, že Antman je nejzábavnějším a nejvtipnějším Marvelem vůbec. Highlightem určitě neobvyklé finále a Scottovy heistské schopnosti ( Trezor!!) PS: Wacoslave jsi nula, zavřel bych tě do kůlny a pouštěl ti dokola céčkové akční srajdy ze 70 let., to je tvá parketa!! Update: Včera jsem se zastavil na 3D a je úplně zbytečné, takže doporučuji 2D. 90% ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Ant-Man jako paralela. K čemu? Marvel vs. Tarantino, Rudd vs Downey Jr. Jak to souvisí? Tarantino je velkou část své režijní dráhy známý tím, že si do svých filmů vybírá oblíbené herce, kteří vrchol své kariéry zažili před několika desetiletími, většina z nich figurovala v různých béčkových projektech 70., 80. a 90. let. Marvel je o level výš - vytáhl si ne zrovna herce za zenitem, ale určitě ty, kteří byli talentovaní, leč ne úplně docenění. Kdo by si z fleku vzpomněl na filmy Downeyho Jr. před prvním Iron Manem (já bych dal tak tři). Jistě talentovaný, ale problémový herec vyrostl v superhvězdu až po roce 2008 a dnes s výdělky kolem 80 milionů dolarů ročně patří mezi nejvýdělečnější persony Hollywoodu. S menším rozdílem Paul Rudd, kterého většina zná z tuctových romanťáren nebo filmů, které prvně zmíněné tematizují či parodují. V porovnání s Ant-Manem (jakkoli odlišným od ostatních marvelovek) se nejvíce vybaví filmy Judda Apatowa, konkrétně Čtyricítka na krku, kde si Paul Rudd, respektive jeho postava Pete stěžuje na zvětšující se pupek a plynatost. Teď tu máme Rudda sice o 5-6 let staršího, nicméně v totálně jiné kondici. Ano, musel podstoupit těžký trénink, ale člověk si řekne, že to najednou jde, když za to dostane mnohamilionovou gáži. To, co před 8 lety znamenal Iron Man pro Downeyho Jr., teď znamená Ant-Man pro Rudda s jediným rozdílem, že Rudd tam má pomlčku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $130miliónovTržby USA $180,202,163Tržby Celosvetovo $519,311,965Tržby za predaj Blu-ray v USA $39,664,576 Tržby za predaj DVD v USA $32,520,244║ po rutinných Avengers 2, nám Marvel napravuje chuť, teraz tu máme opäť poriadnu a sviežu jazdu v danom podaní, ktorá má správne tempo, výborné triky, dobré herecké zoskupenie a primeranú odľahčenú zábavnosť, je cítiť že režisér Peyton Reed sa vie nájsť v každej sebemenšej zábavnej momentke a skupinka okolo kecálka Michaela Pena len tomu dodávajú punc na vrch, zatiaľ najzábavnejšia Marvelovka, sa priznám že Evangeline Lilly som v danom zostrihu nespoznal, plusom aj kamera Russella Carpentera, spokojnosť /videl v kine: 85%/ ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

To, co mi nedali Strážci galaxie, až už jsem se bál, že se nedokážu naladit na stejnou notu jako fanoušci Marvelu, konečně přinesl Ant-Man. Rukopis Edgara Wrighta rozhodně zůstal i po jeho odchodu a přestože se v tom filmu většinou jen kecá, jde nepochybně o fajn kecání. Odlehčená atmosféra, hrdinové, kteří shazují všechno od sebe po samotný děj (ale překvapivě nikdy nuceně), po dlouhé době fungující jiskření mezi ústředním párem, to všechno pomáhá. Malé měřítko, kdy se epická finální bitka odehrává v dětském pokoji s mašinkou Tomášem v hlavní roli, nepůsobí ani trochu nepatřičně, naopak dodává Ant-Manovi na zajímavosti a osobitosti. Sice je to pořád produkt továrny Marvel, takže wow efekt už je dávno pryč a všechno už jsme na nějaké úrovni viděli, mezi letními blockbustery se ale rozhodně neztratí. I přes tu banální dějovou kostru, schopnost obléct se do kostýmu za čtyři vteřiny a střílení mravenců ruční pistolí z vrtulníku... ale logiku tu snad nikdo nepotřebuje... ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Na post režiséra byl zvažován Adam McKay, který nakonec odmítl, ale přispěl k vývoji scénáře. (Mysteri699)
  • Tvůrci se při navrhování Ant-Manovy (Paul Rudd) helmy inspirovali vzhledem Iron Mana a Autobota Bumblebeeho ze série Transformers. (ČSFD)
  • Když chce Darren Cross (Corey Stoll) střelit Scotta Langa (Paul Rudd) do helmy, tak mu v tom mravenci zabrání tím, že zablokují kohoutek. To je ale nesmysl, protože zbraň Glock G17, kterou Darren drží, ve skutečnosti kohoutek nemá. Pistole Glock využívají tzv. částečně předepnutý mechanismus. (Ficik)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama