Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 1

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (1 241)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PŘEDSTAVTE SI VOJÁKA O VELIKOSTI HMYZU…“ /// Marvelovská rodinná podívaná plná digitálního hmyzu, který se krom tý pohádkovosti asi nedá nic moc vytknout. (Jdu vejš, ale po druhý už to asi nedám.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Největší bitvy se u nás vodehrávaj na koberci (vláček lítá vzduchem, všude samej mravenec…). 2.) Zjistím, že Amíci jsou zase o kus dál. Umí to i bez špenátu. 3.) Thx za titule „mark82“ a „Vojtěch Kostiha“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Ant-Man jako paralela. K čemu? Marvel vs. Tarantino, Rudd vs Downey Jr. Jak to souvisí? Tarantino je velkou část své režijní dráhy známý tím, že si do svých filmů vybírá oblíbené herce, kteří vrchol své kariéry zažili před několika desetiletími, většina z nich figurovala v různých béčkových projektech 70., 80. a 90. let. Marvel je o level výš - vytáhl si ne zrovna herce za zenitem, ale určitě ty, kteří byli talentovaní, leč ne úplně docenění. Kdo by si z fleku vzpomněl na filmy Downeyho Jr. před prvním Iron Manem (já bych dal tak tři). Jistě talentovaný, ale problémový herec vyrostl v superhvězdu až po roce 2008 a dnes s výdělky kolem 80 milionů dolarů ročně patří mezi nejvýdělečnější persony Hollywoodu. S menším rozdílem Paul Rudd, kterého většina zná z tuctových romanťáren nebo filmů, které prvně zmíněné tematizují či parodují. V porovnání s Ant-Manem (jakkoli odlišným od ostatních marvelovek) se nejvíce vybaví filmy Judda Apatowa, konkrétně Čtyricítka na krku, kde si Paul Rudd, respektive jeho postava Pete stěžuje na zvětšující se pupek a plynatost. Teď tu máme Rudda sice o 5-6 let staršího, nicméně v totálně jiné kondici. Ano, musel podstoupit těžký trénink, ale člověk si řekne, že to najednou jde, když za to dostane mnohamilionovou gáži. To, co před 8 lety znamenal Iron Man pro Downeyho Jr., teď znamená Ant-Man pro Rudda s jediným rozdílem, že Rudd tam má pomlčku. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k letitým odkladům a nemalým tvůrčím potížím se mi ani nechce věřit, jak nápaditý a svižný je výsledný Mravencův origin. Doba komiksů na každém rohu tak může zářit v plné síle, ale Scott Lang s Hankem Pymem nejsou ti, kteří diváckou přesycenost odnesou neúspěchem. Scénář totiž překvapivě přesně dávkuje akční pasáže s nenásilnou rodinnou linku a Ruddova přirozenost (nehledě na usměvavou chemii s Douglasem i s Peñovou partou) zahladí i tu největší hranu v podobě rozhrkané a neurovnané úvodní třetiny. Stvořit superhrdinskou jednohubku (notabene uvedenou mezi Avengers a Capem) je těžší, než se zdá, proto mě úspěšný start těší opravdu hodně. Tím spíš, že pro budoucí týmovou práci je tahle postava jako stvořená. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Asi nejvtipnější Marvelovka to date. Naprosto neuvěřitelný Michael Peña si krade každou scénu, v níž se třeba jen mihne, pro sebe. Klasická kostra o zrodu hrdiny je obalena originálními nápady a baví. Edgar Wright si s příběhem očividně pohrál. Začátek bez akce je skvělým osvěžením a finále je narvané nápady. Infiltrace, lapač much, klíčenka, bitka na vláčku. Všichni budou kafrat něco o Křečkovi v noční košili (taky ten seriál zbožňuju), ale na originalitu se téhle branži dávno nehraje. Paul Rudd je solidní, nijak neohromí, ale svoje si uhraje, Douglas si Pyma užívá a už intro ukáže jak skvělou volbou byl. Za Evangeline Lilly jsem hodně rád a snad ji uvidíme i v dalších Avengers, dobrých (a pohledných) ženský postav není nikdy dost. Corey Stoll překvapivě hodně v pozadí a nijak nepřekvapí. Nevím jak moc Peyton Reed překopal původní Wrightovu vizi, ale výsledek je pořád prvotřídní rodinná zábava s heist příchutí. https://www.youtube.com/watch?v=ggP5YDziMSY ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze me to docela mile prekvapilo. Film pusobi jako lacinejsi a nuznejsi bracha k ostatnim nalestenejm marvelovkam, ale v tom je vlastne jeho hlavni prednost. Sice tu jsou sem tam nejaky kecy o zachrane sveta a aby se nereklo, na zaver se dostavi i zaporak, ale film stejne tak dobre funguje i bez toho. Rudd i Douglas jsou sympataci, takze utahnou i slabsi chvilky a ackoliv tu neni nijak moc akce, ta co tu je, je fajn a hlavne originalni, vsechno je samozrejme udelany z pohledu mravencu, takze nechybi ani hmyzi armada a spousta vychytavek typu beh kobercovejma vlaknama, souboj na detskym vlacku a podobne. Na druhou stranu se z danyho tematu urcite dalo vytezit i vic, minimalne co se tyce vtipnosti. Ale jak jsem cekal nejslabsi marvelovku, nakonec jsem byl fakt mile prekvapenej a pokracovani si dam s chuti. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Hned v první scéně filmu, odehrávající se v roce 1989, je záběr na stavbu obří prosklené budovy. Tou budovou je Triskelion, základna S.H.I.E.L.D.u, kterou jsme mohli už vidět ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). (V999)
  • Když v úvodu filmu praští Hank (Michael Douglas) Carsonovi (Martin Donovan) hlavou o stůl, má Carson celý nos od krve a začne si ho utírat kapesníkem. O několik vteřin později nemá krev ani kolem nosu, ani na kapesníku. (jakub1998)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama