Reklama

Reklama

Kouzelníci z Waverly

(seriál)
  • USA Wizards of Waverly Place (více)
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2011), 42 h 12 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Rick F. Gunter

Hrají:

Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise, Ian Abercrombie, Octavia Spencer, Lucy Hale, Paulie Litt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(106)

Seznamte se s Alex, Justinem a Maxem Russoovými. Jsou to docela normální, obyčejné děti, z New Yorku, až na jedno velké tajemství: jsou to kouzelničtí učni z Waverly! Připravte se na jejich kouzelnické kousky ve všech 21 epizodách slavného seriálu, který znáte z kanálu Disney Channel. Kompletní trojdisková série obohacená o okouzlujícími záběry ze zákulisí seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný sitcom, který se snaží rejžovat na harrypotterovské sáze. Akorát že ta škola kde se to odehrává nejsou starobylou atmosférou nasáklé Bradavice, ale téměř obyčejná "hájskůl" v New Yorku, a místo britských teenagerů jsou tu otravné americké rozmazlené dětičky, které se snaží být vtipné před kamerou. Osobně si myslím, že to hůř už dopadnout nemohlo. Je to nudné, trapné, s ošklivými triky a ještě tupějším obsazením. Je to hrůza, ale to není to nejhorší. Nejhorší je, že mladí to mají rádi. A to je ze všeho to nejsmutnější ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem na tohle narazil náhodou v televizi, když jsem procházel u táty obývákem a malá sestřička měla v televizi puštěný Disney Channel. Tak jsem se chvíli zadíval a vypadalo to zajímavě, a jelikož tam hraje Selena Gomez, tak jsem si řekl, že si nejdříve stáhnu film, a na základě jeho shlédnutí jsem začal sledovat seriál. Seriál rozhodně nadprůměrný, co se podobných seriálů týče, ale při sledování 3.série musím říci, že z každé postavy udělali úplného debila. ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Jedna 1* za Davida Henrieho. Jeho grimasy jsou jediné co může seriál nabídnout. Stupidní hovadiny, které napadají nejmladšího syna, nebo mnou absolutně nenáviděná a herecky antitalentovanou Selenu Goméz + Harper (neznám pravé jméno), která je fakt supr tlusťounká a stejně herecky výtečná jako Selena. "Miluji" Dysney Channel. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

....Everithing iz mop....what is sims?... ,alebo tak nejako som si to ako mladší spieval. Áno je pravda ,že seriál je dosť podpriemeený a jediná vec ,čo ho zachraňuje je Selena Gomez ,no ja kvôli nostalgii nie som schopný hodnotenie zhoršiť. Na to ,aby ste pochopili ,prečo mám ten seriál tak rád by ste museli vyrastať v dobe keď akurát zrušili Jetix ,nemecké kanály neboli preložené a v strednej európe nebolo nič iné len Disney Channel. ....Moje osobné Guilty Pleasure ,ktoré doteraz milujem. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hvězdička Selena Gomez v seriálu, který parazituje na vlně popularity Harryho Pottera a zneužívá fascinace zejména dětí kouzelným světem. Hlavní hrdinka Alex ráda porušuje nejen zákazy rodičů, ale obecně všechna pravidla, místo toho aby to na konci dílu dotáhla do úplného konce, a vytvořila si image pořádné “bad girl“, uznává svůj prohřešek a přímá ponaučení. Kromě toho se seriál snaží za každou a zdůrazňuji každou cenu pobavit, a vůbec nevadí, že Vám to k smíchu nepřijde. Když k tomu přidáte, že Alex je poměrně nesympatická postava s charakterovými rysy, za které by se ani Arnold Rimmer nemusel stydět (sobeckost, manipulace s ostatními, arogance atd.), a kromě kouzel řeší i teenage problémy, máte z toho jednu z nejhorších věcí, které Disney Channel nabízí. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (19)

  • Původně se seriál měl jmenovat Úžasní Hanniganové, poté byl název změněn na Úžasní O'Malleyovi, následně na Kouzelníci z Waverly Place/em>, poté na Disneyho kouzelníci, načež se vrátili ke stávajícímu názvu. (Elbarto08)
  • Když Alex (Selena Gomez) řekne svému tátovi, že našla trofejního muže a otec poprvé vešel do místnosti, v horní části rámu vidíme mikrofon. (TomHatrik)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Justina (David Henrie). (SONY_)

Reklama

Reklama