Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že se Nova pouští (pravda, neúspěšně) do alespoň z dálky sofistikovaně vyhlížejícího seriálu. Mediální masáž tomuto seriálu spíše neprospěla, pouze s výjimkou dílu o zneužívání, což samo o sobě je zvěrstvem pokud je to prezentováno v "zaručeně čerstvé zprávě" v Televizních novinách, shodou okolností pět minut před seriálem. Kdy se televize Nova aspoň trochu zamyslí nad tím kam to vede? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým televizním divákem. Kdepak, úvahy o tom jestli koukat na Novu či jiný program mě vůbec neberou. Když jsem byl malý, tak za komančů bylo možné koukat na pouhé dva programy v televizi. Proč teda řešit malichernosti, že někde dávají hlouposti. Prostě si vybírám podle typu pořadu nebo filmu a je mi fuk, kde to běží. "SOUKROMÉ PASTI", není to vyloženě pro náročné, na to si to nehraje, ale je to ze života a má to něco do sebe. Pro mě tento cyklus filmů svůj cíl splnil, byť ne složitostí příběhů, ale závažností životních osudů. Mimochodem podíval jsem se na to rád. ()

Nuala 

všechny recenze uživatele

Prozatím průměr. Nápad není vůbec špatný, zpracování zajímavé... Je fajn, že se projektu zúčastnilo tolik slavných tváří, ale přece jen to má trošku rušívý efekt. Celou dobu sedíte a říkáte si: Hele, tahle je z Ordinace, tenhle taky... tahle zas hrála v tomhle seriálu... no, uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. :) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale průměrnost projektu vynikne při srovnání s téměř libovolným filmem či seriálem skandinávské kinematografie. Budu opakovat po sto padesáté stejnou výtku a znovu se opřu do papírem šustících dialogů. Téma k tomu svádělo, scénáristé vábničce podlehli a napsali repliky, které trhají uši. Postavy s oblibou recitují filosofická moudra, pronášejí hlubokomyslné úvahy a zpytují svědomí na mnoho způsobů. Pak svou zázračně nabytou duchaplnost opustí a s okolím komunikují veskrze banálními dialogy. Tahle schizofrenie podráží nohy pocitu přirozenosti, o který mělo jít tvůrcům především. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě "Manželství, nebo život", která se odehrává v zimě, slavili svátek Ivanové, ve skutečnosti však Ivan jmeniny slaví v červenci. (Lindush)
  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama