Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady „céčkových“ žraločích filmů, které většina lidí označuje za odpad či paskvil a přesto se na ně dívají pořád znova. Podobné kousky samozřejmě nikdy nebudou patřit mezi moje TOP ve svém žánru, ale jednu věc u mě vždycky splnit dokáží. Pokaždé se totiž u nich docela dost nasměji a mnohdy mi i lehce zvednou náladu svou „stupiditou“. Můžou lidé přežít v dřevěné boudě tsunami, když to nevydrží ani silnice či zdi? No podle amíků určitě ano! Logiku v těchto filmech jen stěží najdeme, protože u nich prostě neexistuje, ale na to jsme si u nich už zvykli, takže co…Proto se tvůrci alespoň snaží do podobných filmů obsazovat alespoň několik známých tváří, aby si vydělali alespoň nějaké penízky. Taková Peta Wilson už má svá nejlepší léta za sebou a tak není divu, že hraje v podobných filmech. Každý se musíme nějak živit. Chelan Simmons ráda ukazuje své ženské přednosti, ale tady se zmohla pouze na bolestivé skučení a trapný taneček. Tahle samice mě zklamala asi nejvíc. Co se týká digitálních žraloků, tak to byl vážně hnus velebnosti, zvláště když se několik záběrů neustale opakuje (ale to už není žádná novinka, Asylum a Nu Image to dělají pořád). Ale tak co, film mě pobavil, neznechutil a především jsem u něj neusnul. Mým oblíbených hodnocením u těchto filmů bývá 30% a tak se toho budu držet i tentokrát. Viděl jsem už i horší kousky. ()

Lada1962 

všechny recenze uživatele

Ó můj bože, kde tento film byl celý můj život... Film je naprosto příšerný a to od scénáře přes efekty až po herecké výkony. Nemůžete to srovnávat s jinými filmy, od kterých něco čekáte, na takovýhle film se podíváte s kamarády a pořádně se nasmějete (teda pokud máte IQ vyšší, než jedna blondýna z filmu) :) Takže prostě pecka a ty 2 hvězdičky, si to za ty záchvaty smíchu zaslouží ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených uživateľov o tomto titule napísal, že je to ďalší z celej rady céčkových žraločích filmov, ktoré väčšina ľudí označuje ako odpad alebo paskvil a i tak sa na ne pozerajú stále znova. To je presne aj môj prípad. Sám seba týram takýmito nízkorozpočtovými brakmi, ktoré sú plne nelogických sprostostí, mizerných hercov a príšerných digitálnych trikov a potom tu vypisujem aké sú to sračky. Vedel som, že "Čeľuste smrti" budú stáť za hovno a veru že aj stáli, no a predsa som to dopozeral až do konca . * ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít matroš, co tvůrci tohoto filmu. Tak stupidní scénáře, dialogy a zpracování, to snad svět neviděl. Tímto chci poděkovat Primě Max za to, že mi to naservírovala, protože k tak kvalitnímu bijáku bych se pravděpodobně jinak nedostal. Jednu hvězdu dávám za epický jump žraloka, kdy jednoho tragiherce sežral z výskoku, hned jsem mu dal titul “žrafín”. :D ()

EmilHS

všechny recenze uživatele

Velmi špatné béčko, které je nudné, nevtipné a ještě k tomu se mi dělalo špatně skoro ze všech hlavních postav. Navíc k tomu má Útok žraloka jeden z nejhorších béčkových scénářů, kdy se hlavní postavy na celý film zaseknou v nějaké plážové budce a nemohou se odtamtud dostat. Tuhle bídu jsem viděl s českým dabingem a musím říct, že jsem asi nezažil film, kde by se víc mluvilo pomocí citoslovcí než slov. Celkově vyvolává film dojem znechucení, zhnusení, znudění a ztráty času. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama