Reklama

Reklama

Kriminálka Staré Město

(seriál)
  • Slovensko Kriminálka Staré Mesto
TV spot 7
Slovensko / Česko, (2010–2013), 12 h 19 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrají:

Zuzana Fialová, Matěj Hádek, Milan Lasica, Emília Vášáryová, Tibor Babarcai, Peter Šimun, Marián Slovák, Boris Farkaš, Táňa Pauhofová, Alexander Bárta (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Nový česko-slovenský kriminální seriál České televize, Slovenské televize a společnosti Trigon, zasazený do každodenní reality životem kypícího bratislavského Starého Města. Ale tak jako je současný zločin mezinárodní, tak i naše příběhy se budou odehrávat v širším, česko-slovenském prostoru. Svoji úlohu v seriálu hraje především pestrobarevný vzorek typických obyvatel malebné bratislavské čtvrti, lidí se svými rozmanitými, často smutnými osudy. Nejen drobné krádeže, ale i vraždy z vášně, či skandální aféry s mezinárodním dosahem stojí v centru tohoto poutavého vyprávění, plného napětí, zajímavých psychologických postřehů i nadlehčeného humoru. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele troufalka k tomuto seriálu (4)

Případ vysmátého muže (2010) (S01E02) 

Pokud vám to zatýkání něco připomělo, nejde jen o podobu čistě náhodnou ... Promenáda u Dunaje vystřídala promenádu u Vltavy. ()

Epizoda 1 (2013) (S02E01) 

Seriál má jednu velkou přednost a tou je scénář Dominika Dána. Je to pomalu jako když čtu jeho knihu, přečtu první větu a nemůžu se odtrhnout. Samozřejmě za tímstojíi další odborná spolupráce. Právě proto se tato Kriminálka vymyká a naní tak jedno barevná jako ostatní krimi seriály. V Českých kusů se nedá moc přirovnat ani k Případům prvního oddělaní, zde je zacíleno na hlavní hrdinku a postavu starého kriminalisty, je to větší dějové propojení. Zajímavé je i mezinárodní obsazení, kteréfunguje mnohem lépe než u starouška Maxe. Tahle Krimánálka mě prostě baví! ()

Epizoda 3 (2013) (S02E03) 

Konečně krimiseriál, který nejede po epizodách, ale má ucelený příběh. Je temný a akční, prozrazuje tak akorát, aby udržoval napětí. ()

Reklama

Reklama