Reklama

Reklama

Assassin’s Creed

  • Velká Británie Assassin's Creed (více)
Trailer 8

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (958)

Zackk 

všechny recenze uživatele

přijde scénárista a řekne: co takhle se úplně vysrat na hru podle které to děláme a udělat dvouhodinovej film o tom jak se michael fassbender snaží zvládnout nějaký stroj? kdyby udělali půlhodinový film jen ze scén ve španělsku film by měl zaručený úspěch, ale většina filmu jsou moderní kraviny které nikoho nezajímají a nezajímalo už od dob altaira. ubisoftu již tou dobou došlo že hráče nezajímá dějová linie dnešní doby, nýbrž pouze asasíni v minulosti. bohužel to těmto dobře placenejm géniům nedošlo, a tak zničili šanci na skvělou sérii hry assassins creed ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Moderno a historie, to nejde dohromady. Když odečtu ten souboj, je to prostě blbost. Herecké výkony průměrné. Zvuk prostorový 5.1 👍 Příběh, opravdu zvláštní. Herecké obsazení nic moc. Poznámka: Celou dobu jsem se nudil. Poznámka: Film doporučuji shlédnout s titulky forced, v místech kde se mluví cizím jazykem. Nedoporučuji. Hvězdiček 1 ()

Little_Sawy odpad!

všechny recenze uživatele

"Ezyo" .. kdy se já naučím naslouchat svému srdci a né hlasu v mí hlavě. Tohle byla moje největší návštěva kina poprvé, kde Assassin stál za hovno. Nechápu jak se na tom lidi mohli zabávat. Já jsem na to šla jen z mé zvědavosti a doufala jsem, příště už nebudu..že film dle hry, může být i koukatelní. Tohle rozhodne nebylo.. ()

futislav 

všechny recenze uživatele

Akce skvělá, ale ta historie tady dostává řádně na frak. S templářskou realitou to nemá společného nic. Když už někdo investuje nemalé peníze do natočení filmu, kde jednu z hlavních rolí hrají Templáři, pak by si o nich měl aspoň něco přečíst. To samé platí i o Assasinech, kteří byli vlastně muslimskou šíitskou náboženskou a politickou sektou a ne jenom nájemní vrazi, jak se často mylně uvádí. Ale autoři zcela správně usoudili, že dnešní divák mnoho nečte a spokojí se s vizuálem stylu "bum, plesk, pích a sek". Dalo se to natočit i tak, aby kus historie pronikl až do počítači zblblých mozečků omladiny, ale autoři řekli "NE" . Škoda. ()

Gerwant_L2 

všechny recenze uživatele

Nevím zda nemám sérii Assasins Creed až moc rád když tenhle Film hodnotím 4* páč chápu že v každé nové hře je nový Assasin ale mohli třeba udělat menší pokračování Desmonda třeba události co se mohli dít v 2 a 3 pokračování série Assasins Creed ()

Joskarakoska odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně nudné jako filmové zpracování Prince z Persie a přitom hry jsou tak povedené ale to jsem čekal . Fassbendera mám rád hraje dobře ale tomuto filmu se měl vyhnout jako čert kříži nechápu jak může být producentem když prohlásil že nehrál ani jednu hru ze série AC což je dost směšné když nevíte o co jde ale hold peníze jsou přednější že.... za mě 0% těžkej ODPAD to už i filmový DooM mi přišel zábavnější.... ()

bowow 

všechny recenze uživatele

Poeticke. To je spravne slovo. Je pravda, ze o pribeh slo az na patem miste, nebot dulezitejsi byl orel, parkour, souboje a stiny v Animu. V tomto poradi. Komu to vadi a hleda pribeh se mysteriozni zapletkou, necht zajde na Holmese (mluvime o kinotvorbe). Za mne spokojenost, soustredit se na film, nechat se vtahnout do deje (3D byl nakonec dobry napad i kdyz jsem mela pochybnosti), uzit si prostredi a hudbu (famozni!) a odchazet s podobnym pocitem jako pri vypinani pc po dvouhodce stravene u hry. Filmove zpracovani hry mohlo dopadnout spatne a ze historie ma spoustu prikladu (nechci ukazovat prstem, ze persky princi). Tady zvladnuto se cti. Hvezda minus za absolutne zadne charakterove vykresleni postav. A za konec, proste toto nemam rada, veskrze osobni zalezitost :). Film si na nic nehraje, je co je, je to relax, a jako takovy bude moji volbou i v budoucnu. ()

Diegoo 23 

všechny recenze uživatele

Musím říct že film splnil moje očekávání, příjemné prolínání mezi současností a španělskou inkvizicí, kde assassíni předvádějí naprosto úžasné věci, byl to příjemný zážitek a doufám, že se lidi nebudou koukat na hloupé a pro mě až výsměšné předchozí komentáře ;)))))) ()

Mr.Fejkers 

všechny recenze uživatele

Ti kdo nikdy nehráli žádnou z her Assassin’s Creed budou asi hodně mimo mísu po většinu filmu. Pro mě osobně, jakožto fanouška této herní série byl i film skvělý. Ubisoft si vše pohlídal. Southtrack 5*, prostředí 5* scénář 3* a Michael Fassbender 5* skvělý herecký výkon.Film bude mít určitě nějaké nominace na Oskara. Pro mě osobně byl celý film nadprůměrný a těším se na případné pokračování. Viděno v Olympia Brno ve 3D. ()

Mach Tom 

všechny recenze uživatele

Film je přesně takový jaký jsem očekával, pokud na film půjdete rovnou s tím, že se vám nelíbí, tak se vám prostě líbit nebude. Pokud chce někdo dokonalý film hold si ho bude muset natočit sám. ()

Gwater 

všechny recenze uživatele

Nepolíben hrou jsem vyrazil za zábavou. A ač jsem očekával více od "Pasažérů", tak Assassini mě dostali. Mít v rukou něco jiného než bundu, samým napětím to rozmačkám. A na dvojku se již těším. ()

belegaer 

všechny recenze uživatele

Naprosto kouzelné scény.. fantaskní,otravné přeskakující scény ze současnosti do minulosti, stejně jako ve hrách. Po vizuální stránce to nemělo chybu. A dějová stránka věci... prostě klasický assassin´s creed, co k tomu dodat... myslím si že po dlouhé době povedeně zpracovaný film podle předlohy v podobě počítačové hry.. ()

Deyv_1212 

všechny recenze uživatele

Táák film máme s přítelkyní za sebou a ted vám sem hodím první dojmy...... Film je dle mého povedený starter filmové serie. Ano jak bylo dříve řečeno děj se odehrává tak ze 65% v přítomnosti, ale to vůbec nevidím jako problém.... Byla potřeba nějak zavést hlavního hrdinu a nastavit dějovou linku. Animus je zajímavě zpracovaný. Neni to jen tupá židle kde by se zázrakem člověk vše učil, naopak (jak bylo vidět v traileru) je to obrovská hydraulická paže a vše co subjekt vykoná ve vzpomínce vykonává v realitě (čili schopnosti, postřeh a svalová pamět funguje) Parkour je opravdu skvěle proveden kaskadery a herecké obsazení je alespon pro mě příjemné. Závěrem je to prostě první díl který končí otevřeně a má ambice na dobré pokračování třeba i s větší dávkou minulosti :) ()

PsenickaR 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl přestat koukat na trailery, protože pak nebudu tolik namlsaný a zklamání tak bude mnohem menší. Není to špatný film, to ne, jen je problém, když to nejlepší z dvouhodinového filmu vidím ve 3 minutovém traileru. Přitom za ty roky pokusů jako byl Max Payne, Hitman, Doom, Prince of Persia, Resident evil atd. snad mohly hollywood něčemu přiučit. Ale bohužel, zase je to na půli cesty, i když ano,o fous lepší než zmíněné pokusy. jenže ještě aby ne, Fassbender, Irons nebo Gleeson jsou skvělí herci a když se dostane film ke konverzačním fázím, tak jen díky nim to není úplně nuda. Bohužel ale akce je tu poměrně málo, to je důvod mého zklamání, scéna skoku je samozřejmě fantastická ve 3D, ostatní akce ve stylu parkouru je také fajn, ale upřímně třeba více zábavný parkour byl k vidění v úvodu Casina Royale. Jsem rád, že jsem film viděl, peněz za lístek ve 3D nelituji, navíc v Hostivaři znamenají velké nachos opravdu velkou a plnou misku, takže jsem odcházel s dobrou náladou, plným břichem a odpočatou hlavou. Celkově tedy za mě 65%. ()

nikoleta377 

všechny recenze uživatele

Celý film bol len o naháňačke jablka.Nudné depresívne, zle napísany, a nepremyslený "pôvod" príbeh v histórii filmu. Rating "2" je hlavne preto, že zvuk synchronizuje správanie hercov. ()

Machys 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy jsem se v kině nepodíval na hodinky abych zjistil jak dlouho ještě... To asi vypovídá samo za sebe. ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Nehrál jsem hry, proto nejsem příběhem tak pohoršený, jako někteří jiní zde. Každopádně příběh mě neuráží, ale také nepřekvapí. Víceméně je jasné, co se stane už při úvodním logu Ubisoft. Pěkné bojové scény a parkour honičky. Rád se na film zase někdy podívám, ale klidně si pár měsíců počkám. ()

Kacenka_73 odpad!

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že jsme se těšili na výpravu, děj, třidé… Absolutně netuším, nač byl film trojrozměrný… nikde žádný efekt, jen ponuré prostředí, ponurá hudba, děj o ničem, spíš tedy nic bez děje… třikrát jsem přemáhala spánek, kterým se můj organismus bránil před tím totálním brakem… předpokládám, že davy, které mají rezervovaná všechna místa na dlouho dopředu, vůbec netuší, co je v kině čeká… a casting na hlavní hrdinku? Ten spočíval nejspíš v nejunylejším obličeji po co nejdelší možnou dobu… Marion tenhle výraz porcelánové panny nemá zapotřebí dle mého… ()

Související novinky

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

27.10.2020

Po Borderlands, The Last of Us, The Division, Just Cause a mnoha dalších videoherních adaptací oznámených v posledních měsících a letech se teď nově dočká již druhého pokusu o adaptaci také populární… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Margot Robbie na lovu nacistů

Margot Robbie na lovu nacistů

06.09.2018

Australská herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl) a v posledních letech čím dál populárnější belgický herec Matthias Schoenaerts (Rudá volavka) si zahrají hlavní role v novém drsném thrilleru z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama