Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dokopal k pokračování vydařeného filmu Sinister. Dvojka oproti jedničce ztrácí svý hororový kouzlo. Pokračování je omnoho míň atmosferičtější, duchové dětí začínají mluvit - což mi nepřišlo jako dvakrát dobrej tah. Ani fízl z jedničky nemá charizma a herecký kvality E. Hawke a příběh matinky a jejich dvou synků už netáhne jako příběh z jedničky. Sinister 1 je prostě mnohonásobně lepší a kvalitativně se se dvojkou nedá vůbec srovnávat. Zklamání, ale dalo se to čekat. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Sinister 2" je jednoznačný pokles oproti prvému filmu. Slabá atmosféra, slabý príbeh, hrozné herecké výkony deciek (okrem Dylana) a poňaté celkom nesprávmym spôsobom. Mal som dva dôvody, pre ktoré bol prvý film skvelý. Bol podaný z výborného uhla pohľadu a pásky neboli veľmi krvavé, no mali v sebe veľmi silného strašidelného ducha. To sa tu úplne zmenilo. Teraz máme príbeh z pohľadu chlapca a oveľa násilnickejšie pásky. A nefunguje to. Nehrá to do atmosféry. Nechápem prečo tie pásky musia teraz deti pozerať spolu. Nechápem prečo rozprávajú a prečo drvivú väčšinu filmu vyzerajú úplne zdravo... toto všetko ten film pre mňa tlačí dole. Finále nedáva podľa mňa moc zmysel a celý film je trošku postavený na hlavu. Pochválim ešte Shannyn Sossamon, ktorá tomu jediná dáva skutečného ducha a James Ransone sa naozaj snaží a jeho postáva vychádza celkom okey. Chlapec čo hrá Dylana je tiež celkom okey, no ostatní... radšej nebudem hovoriť, lebo fakt tomu nedávajú nič a je to suché, nemastné, neslané... bez chuti... no proste nudný hororový sequel, akých je na svete dosť. Dúfam, že ďalšie prznenie série už nenastane, a po tomto fiasku to ukončia. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

První díl byl solidní, ale nic z čeho bych si sedl na zadek. O dvojce platí víceméně to samé, jen je o stupínek horší. Technicky zvládnutý je film velmi dobře, zahrané je to také slušně, přičemž Shannyn Sossamon zraje jak víno a amatérské záběry byly docela fajn, ale po výborné atmosféře z jedničky zbyly jen stíny a na nic jiného hororového nemohla dvojka moc sázet. Přízraky, které se tu proháněly víc, než bylo zdrávo, nepůsobily tak, jak jsme u strašidelných dětí zvyklí a vrchní bubák, který to tu má všechno na starost, je ze všeho nejvíc komediant, ačkoliv přiznávám, že mě jednou docela vylekal, i když lekačka to byla laciná. Myslím, že dvojkou by se měly sinisterovské lapálie ukončit. 55% ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, co je to prosím vás za hodnocení? To je jako říct o želvě, že je pomalejší než zebra. Tady jde o to, že Sinister dvojka nesnese vůbec žádné srovnání nejen s jedničkou, ale ani s filmem jako takovým. Tuhle mě Labyrint chtěl dojmout zombíky a teď tu máme horor s tajemným týpkem v masce na ksichtě. Já ten gejzír nápadů nestíhám, ještě aby tak do kina přišla romantická komedie o milostném trojúhelníku a já budu zralej na ručník... Kdyby prázdnota ještě neměla jméno, mohlo by se jí říkat Sinister 2. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jak se scenáristům a naprosto neschopné režii povedlo původní atmosférický kousek šmahem změnit takřka v odpad, v němž nic nedává smysl, postavy se chovají jak po lobotomii a některé scény na sebe téměř ani logicky nenavazují. Původní příběh a výtečnou jedničku to pošlapává snad ve všech směrech. Hlava mi nebere, jak se něco tak laciného, co od pohledu vypadá jak direct-to-dvd film, vůbec dostalo do kin. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Illinois na místech Kankakee, Chicago, Joliet, St. Anne, Grant Park, Forest Park a v Chicago Studio City. (noelcoward73)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 27,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 53,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama