Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanželia Cory (Robin Dunne) a Sarah (Katharine Isabelle) Morganovci vezmú Corryho sedemročného syna Liama (Peter DaCunha) ​​na vidiek, aby spolu strávili istý čas spolu a posilnili nové rodinné väzby. Keď vysvitne, že Liam podľa všetkého utiekol, psychické napätie manželského páru sa postupne mení na pocit neutíchajúcej hrôzy. Obidvaja totiž musia čeliť sadistickej rodine, skrývajúcej sa vo vidieckom dome po celý čas, ktorá praktizuje akýsi zvrátený kult. Ešte horšie však je, že práve oni sú zodpovední za Liamovo zmiznutie. (Incantator)

(více)

Recenze (57)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po smrti svojej manželky si muž nájde novú priatelku, s čím nesúhlasí jeho malý syn, ktorý ju odmieta prijať do rodiny. Aby sa ich vzťah zlepšil, vyberú sa do svojho dovolenkového domu. Tu zistia, že počas ich neprítomnosti v dome prespávali nezvaní hostia, ktorí sa napriek príchodu majitela nechystajú odísť. - Kedysi som tomu dal kvôli mojej milovanej Katharine Isabelle päť hviezd, ale druhé zhliadnutie už ma velmi nebavilo. Na to, že to nemá ani 75 minút, sa to dosť vlečie a je tu kopa hluchých miest. Taktiež zamrzí absencia gore, ktoré je jedným z najdôležitejších aspektov tohto subžánru. Napriek týmto nedostatkom to ale hodnotím nadpriemerne, pretože Home Invasion je subžánrom, ktorý vlastne vytvoril moju vášeň k hororovému žánru a filmových príspevkov s touto tematikou nie je nikdy dosť. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další zástupce v mým oblíbeným subžánru 'Home Invasion', sice v porovnání s takovými The Collector anebo Home Sweet Home je jak chudý příbuzný, ale zaujmout rozhodně dokáže, pro mě určitě lepší než profláklejší You're Next. Protože i když se jede podle přesně zaběhnutých pravidel, tak vycukat tyhle cápci s maskami plyšových zvířátek dokážou pořádně a ani k tomu nepotřebují hektolitry krve (i když o trošičku víc krvičky by to sneslo :-). ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Docela svižný horůrek podle šablony, který mi vliv krve do žil. Hned, jak jsem viděla ty čtyři obří plyšáky toho malého (protivného) chlapce, jsem si říkala, že jsou hnusní a strašidelní a taky že jo, takovou věc bych si domů nepořídila. Co je snímku ke škodě (a už to tu někdo zmínil), jsou nesympatické hlavní postavy, kterým snad i přejete jejich úděl. Celou dobu jsem si říkala, že to jsou čtyři*, pak se ten madafakin rozhodl, že má vlastně svoji macechu ohromně rád a bohužel to sklouzlo na tři*, ale jedním dechem dodávám, že to jsou hodně kvalitní tři hvězdy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Moderní home invasion působí na diváka zejména formou zpracování, vizualem, lookem a úžanou hudbou. Hlavní postavy jsou bohužel tak nesympatocké, že vás nebaví jejich útrapy s podivnejma týpkama s "myšímy kulichy na makovici" ... Forma graduje, audiovizual kraluje .... nic víc nečekejte! Žádné gore, žádný exploitační obsah, v podstatě nic opravdu zajímavého. Ale atmosféra kraluje a pokud na to přistoupíte, opravdu něco zažijete! ;-) ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad z lidí dělají blázny! Postavy se podle hovadského scénáře chovají jako dementi, a tak místo, aby se o ně člověk bál, dostává záchvaty smíchu. Už dlouho jsem neviděl takovou chujovinu, kde nefunguje vůbec nic. Pobíhání po lese s baterkou nebo světelnou pistolí a vyřvávání, plížení se po domě a do sklepa jako stádo slonů v porcelánu, hrdina tatíček, co vykřikuje spoutaný na židli, že všechny zabije, a pak podělanej strachy lže a ucvrnkává si do kalhot...nu, byl by to hezký seznam nesmyslů. Jsem znechucen ztrátou času. A debilní konec vše korunoval! K.Isabellovou mám rád, ale asi neměla na nájem, holka... Rozhodně NEDOPORUČUJI! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama