Reklama

Reklama

La Llorona: Prokletá žena

  • USA The Curse of La Llorona (více)
Trailer 3

La Llorona. Plačící žena. Děsivý přízrak uvězněný mezi nebem a peklem, stižený hrůzným osudem zpečetěným vlastní rukou. Celým generacím nahání hrůzu pouhá zmínka o jejím jménu. Když ještě žila, utopila v záchvatu zuřivého vzteku své děti, a když po svém hrůzném činu ronila slzy bolesti, sama se vrhla do zpěněných říčních vod. Nyní jsou její smrtící slzy věčné a těm, kdo v noci zaslechnou její posmrtný nářek volání, není pomoci. La Llorona se plíží ve stínech a loví děti v zoufalé snaze nahradit ty své. Během staletí její touha a nenasytnost roste... V Los Angeles sedmdesátých let minulého století se La Llorona plíží nocí – a pronásleduje děti. Sociální pracovnice, která ignoruje tajemné varování utrápené matky podezřelé z ohrožení svých dětí, se brzy sama i se svými dětmi ocitá v děsivém světě nadpřirozených jevů a bytostí. Vyvarujte se jejímu nekonečnému nářku... nezastaví se před ničím. Její muka nemůže nic utišit. Její duši se nikdy nedostane slitování. A před La Lloronou není úniku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (269)

runner85 

všechny recenze uživatele

Bože! Príspevok môže obsahovať spoiler! Máme tu krásnu mladú ženu ktorá si žije pokojný život s manželom. majú krásne deti a nič im nechýba. Potom ale zistí, že manželovi chutí aj iná vagína ako tá jéj. Spraví pomstu. A to žiadnu obyčajnú. Utopí vlastné deti a aj seba :o. A potom ako zlý zlý hnusný duch zabíja aj ďalšie deti. Pomsta za neveru ako vyšitá ... scenárista smekám pred tebou si naozaj frajer! klobúk dole. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Filmařsky línější, nudnější a bezvýznamnější duchařinu aby člověk pohledal. Horory dlouhodobě miluju, na tuhle konkrétní odrůdu, s kterou v současnosti umějí pracovat asi jen James Wan a Mike Flanagan, už ale začínám bejt regulérně alergickej. A Conjuring univerzum už by mělo radši skončit. Nebo alespoň výrazně změnit směr, jímž se bude dál ubírat. ()

Reklama

de_FACTO 

všechny recenze uživatele

Má osobní encyklopedie všeho, co nemám rád na (mnou milovaných) hororech. Tuctové, šablonovité, s dokola (a dokola) stejným rytmem, snaha o děs vytvářená pouze prostřednictvím scén završených jump-scares, s nefunkčními postavami (wannabe badass renegade) a nulovým tahem na branku. Ale ano, ten film má své místo: středa, 23:45, Prima. A pokud počas filmu slyšíte někoho plakat, nebojte, jsou to jen diváci. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film som videl už druhýkrát a ani teraz ma nepresvedčil, že by to mohlo byt aspoň na slabé 3*. Je to neskutočne urevané a kvíliaca žena, by si mala zmeniť meno na urevaná žena s trápnym ksichtom. Kedykoľvek sa tá marha objavila vo filme, tak ma iritovala, lebo zaváňala neskutočnou klišéovitosťou. Toľkokrát som už videl niečo podobne, že tato mihula ma naozaj nemohla vydesiť, len iritovať. Totálne zbytočný film, ani nevystraší a ani atmosférou moc nedisponuje. A pár scén je tu i komických i keď mali mat celkom iný účinok, čo u mna , ale nehrozilo. Tak do tretice si ho, tak ľahko už nepustím. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Úskalia sociálnej starostlivosti. Alebo priamočiary, s ničím sa neserúci hororový príbeh matky- kurátorky, dohliadajúcej na riadnu výchovu detí zo sociálne slabých alebo neúplných rodín, ktorá "vďaka" práci k prekliatiu príde. Prekliatiu, zamotajúcemu na plné obrátky život jej i jej dvom maloletým deťom. Už dávno som nevidel žánrový kúsok, ktorý by ma zo dvakrát spoľahlivo vydesil. Navyše na miestach, kde sa to dalo priamo očakávať. Darmo, kto vie, ten vie. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (14)

  • La Llorona (Plačící žena) má postavenou sochu v Xochimilco, Mexico City. (ARI50)
  • V roce 1986 v Buffalu v okolí San Antonia, žena jménem Juana Marie Leij po několika letech utrpení z manželem, vzala svých 7 dětí a rozhodla se je utopit v temných vodách Buffalo Bayou. Nepřežily dvě děti, při výslechu tvrdila že neměla na vybranou, že její manžel byl agresivní vůči ni a dětem, a taky prohlásila že je sama La Llorona. (ARI50)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama