Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele gumbo k tomuto seriálu (5)

Mandalorian (2019) 

Moc jsem od toho nečekal, o to víc jsem byl překvapen. ()

Season 1 (2019) (S01) 

Pomalejší tempo s důrazem na vytvoření atmosféry. Závěr skvěle navnadil na další řadu. Nejlepší Star Wars od Ep.III. - That´s the way - 77% ()

Season 2 (2020) (S02) 

Ideální verze seriálových Star Wars. Takhle jsem si u SW nemlaskal od druhého K.O.T.O.R.. Jak byla první série western s trochou Star Wars, tak teď už to jsou Star Wras jaké by měli být. Snad to vydrží i do další série a dalších kupy navazujících seriálů (moc tomu nevěřím). Teď ale nezbývá než si užívat návrat toho, co jsme měli kdysi tak rádi. 90% ()

Kapitola 16: Záchrana (2020) (S02E08) 

Paráda. Jen se trochu bojím, že si po čase budeme říkat (tak jako u Epizody VI) "tady to asi mělo celé skončit". P.S. Vzkaz pro ostatní "komentátory". Přátelé, co ty neoznačené spoilery?! Nekažte prosím ostatním tu radost. ()

Season 3 (2023) (S03) 

3 roky od 2. řady přináší tu výhodu, že si člověk nevšimne, jak to absolutně na ni nenavzuje a místy to vypadá, že jsme časově někde v půlce první řady. Ikdyž je závěr hodně uspěchaný, některé díly úplně o ničem, tak díky skvělé výpravě, kameře a hudbě to vlastně nevadí. Paradoxně tu ani není Mando hlavní postavou, tou je jednoznačně Bo Katan, která má daleko prokreslenější motivace. Člověka by napadla spousta otázek, např. "Kde se tam vzal Grogu?" atd., ale je to SW od Disney, takže se raději neptám a užívám si atmosféru. 😁 75% ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama