Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (8)

Mandalorian (2019) 

Ze začátku to vypadalo dosti sračkovitě, nicméně nakonec se z toho vyklubala docela solidní mezihvězdná blbinka, plná akce, občasi dialogu a hlavně tahoun seriálu malý Yoda. Ten je sladký až k zbláznění. Bez něho by bylo hodnocení určitě o jednu hvězdu méně. Jako celek po první řadě hodnotím 65%. ()

Kapitola 1: Mandalorian (2019) (S01E01) 

První díl na mne nijak výrazně nezapůsobil. Spíše jsem se nudila a to i po té, co jsem si na Wikipedii našla, kdo že jsou to ti Mandalorianci (ano nejsem fanoušek ságy Hvězdných válek, líbily se mi jen ty tři původní a pak ještě jakž takž epizoda 1). V prvním dílu mne příjemně překvapil dospělý ráz i vcelku hutná atmosféra, co mne zklamalo, je absence děje a dialogu. Zatím dvě a půl hvězdy. ()

Kapitola 2: Dítě (2019) (S01E02) 

Druhý díl je o poznání zajímavější, nicméně rozhodně by měl být delší. Malý zelený prcek je roztomilost sama, přibylo trochu akce a vraždění ubohých zvířátek. Triky a vizuál dobrý, hudba ujde. Jinak pořád mi chybí nějaká ta myšlenka, důvod proč to celé je a dialogy. Dávám tři hvězdy. ()

Kapitola 3: Hřích (2019) (S01E03) 

Díl od dílu zajímavější. Opět na mne moc mlčenlivé, ale alespoň se tam začíná pomaloučku vkrádat nějaká myšlenka a hlavní postava projevuje i nějakou emoci. Akce dobrá, hlavně v závěru epizody. Pořád děsně krátké. Třetí eizodu vidím na tři hvězďule a to hlavně za to, že ve mě vzbudila zvědavost dívat se na další díl. Snad přibude do party někdo ukecanější. ()

Kapitola 4: Útočiště (2019) (S01E04) 

Tento díl nejspíše nepobavil skalní fanoušky, ale mně se líbil. Jednak s tam konečně začalo trochu mluvit a také se něco dělo, co dávalo smysl. Jen se bojím, aby to postupně nesklouzlo ke klišovitým epizodám na jedno brdo. Mini Yoda je sladký ja malý Gremlin, nebo koťátko - možná až moc sladký. Tato epizoda je za tři a půl jednoznačně. ()

Kapitola 5: Pistolník (2019) (S01E05) 

Tato epizoda zavání návratem ke kořenům, jinak nic moc. Pěkné dunové moře, jeden otravný hňup a jinak nic moc. Začíná to být poněkud jednotvárné. Za mne 3 hvězďule tak, tak. ()

Kapitola 6: Vězeň (2019) (S01E06) 

Díl od dílu lepší záležitost. V tomto díle sice nebylo hlavním hrdinou Yodátko, ale akce slušná, efekty ušly. ()

Kapitola 7: Zúčtování (2019) (S01E07) 

Velmi dobrá epizoda, která otevírá prostor pro sociální vazby, byť po svém. Pěkné představení postav, roztomilé Jodátko. jen škoda, že prťatej přítel K to schytal.Za mne 85%. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama