Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Thehellion 

všechny recenze uživatele

No, poslední díly to bohužel trošku zazdily, není divu, že to skončilo naprosto nevyřešeně a bez konce..nicméně špatné to není, klasické díly byly dobrodružné a zábavné.. ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

V mladším školním věku mě to bavilo, ale poslední díl to zabil opravdu stylově... Španělští dobyvatelé, Maple White, šílený psychiatr (nebo zubař?). Ale baby tam měli fajnové :) ()

Jano... 

všechny recenze uživatele

Na tajomnej stolovej hore uprostred juhoamerickej džungle sa stále prechádzajú tvory z úsvitu vekov... medzi inými napríklad Jack Rozparovač, čarodejnícke klany, stratená kolónia Roanoke, 4 jazdci Apokalypsy, vodnomelónoví ľudia, upíri, kráľ Artuš... čím ďalej tým menej dinosaurov. Asi z budgetových dôvodov... ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Když vidím to hodnocení, tak dám 5*. Krásné herečky. Dobrý charakter Rocksona. Spokojenost. Seriál mého mládí... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem tento seriál žral, takže mi nezbývá nic jiného, než dát vyšší hodnocení a zařadit mezi mé oblíbené. Ikdyž co si budeme povídat, je to jedno velké klišé, s tím souhlasím. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Pilot fajnový, ale pak už to šlo od desíti k pěti. Možná to mělo docela sympatické hrdiny, ale dinosauři se brzy stali v seriálu ohroženým druhem a většinou díly disponovali neskutečně hloupou a nepatřičnou zápletkou. Škoda. ()

Kaucuk 

všechny recenze uživatele

Konečně sem tu na tenhle seriál narazil. Opravdu tohle mě bavilo a i když to dávali o prázdninách a dopoledne tak sem byl schopnej se na to koukat a těšit poměrně pravidelně.) ()

Avantgarda 

všechny recenze uživatele

Nic proti vkusu každého jedince, ale upřimně moc nechápu ta přehnaně negativní hodnocení, protože většina toho, co je v televizi dnes je mnohonásobně horší a stupidnější než tenhle seriál a v době, kdy se u nás poprvé vysílal, to bylo něco, co jsme milovali všichni. Nemůžu si pomoci, ale je to, po Stargate, nejoblíbenější seriál mého dětství. Dnes už nedosahuje nejvyšší kvality, ale jako malá jsem ho neskutečně hltala a bylo příjemné se na něj z nostalgie znovu podívat a připomenout si to dobrodružství, které jsem cítila při každém díle. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Víte, já musím dát 2 hvzdičky. I když je to naprostá, ale naprosto naprostá hovadina. Ta jedna je za to, že jsem se občas zasmála a ta druhá za ty vzpomínky na časy, kdy jsme to s bráchou coby malé dětičky hltali a nadšeně očekávali další díly. Jo, kde jsou ty časy:) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem Doylův román nečetl a tudíž nemám s čím srovnávat, ale musím říct, že tenhle seriál celkem můžu. Je fakt, že scénáristé do seriálu naplácali vše možné i nemožné, takže ve výsledku jde o velmi úsměvnou záležitost, kde nedoporučuji příliš používat mozek a hledat nějakou logiku a smysluplnost. Když to dokážete, tak vás to možná bude i bavit. ()

Zetwenka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je pro mě naprostou srdeční záležitostí a proto má v mém žebříčku 1. místo. Pár postřehů, že nebyly kdovíjaké triky a nedržel se podle knižní předlohy a bla bla....., tak to mi nevadilo, Jednak jsou na knihu natočeny filmy, tak není třeba i doslovného seriálu, ten se jen inspiroval ale jede si svým stylem a vypráví své příběhy.. Mě si naprosto získali herci, kteří mi sedli naprosto všichni. Hrají svoji postavu báječně a charakterově jsou různorodí a každý má své tajemstvíčko, které vychází postupně na plošině najevo. Každý díl byl prostě svůj a když začal vyprávět svůj jedinečný příběh (včelí království, doba ledová, ráj, cesty do podzemí, lidopi, ufo, masožravé rostliny ehm lidožravá, dinosauři, amazonky, tajemná města, ráj, divoký západ, ztracené civilizace, zkrátka co fantazie dovolí) a dobrodružství provázené vtipnými dialogy, špičkováním Margaret a Roxtona, bylo to primové. Moc a to teda opravdu moc mě mrzí, že tedy 4 sérii nenatočili nechali jak nechali konec 3 řady. PS: tenhle seriál by si to zasloužil, tajně doufám, že ho někdy snad dokončí i když vzdalující se léta od poslední klapky moc nadějí nedávají :(. Dokonce již vydali v papírové formě jeho dokončení epizody "Srdce bouře", které tvůrci poslali fanouškům, prostřednictvím scénáře aby ukojili naše napětí. Viz.zde. Závěr, ale i načrtnutí jednotlivých epizod 4. řady. Viděno: všechny 3 řady po 22 epizodách ()

Reklama

Reklama