Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Raymonda! Tohto večne ukrivdeného a umrnčaného mamičkynho maznáčika ja veru zrovna dva krát nemusím. Tiež nemám rád tú jeho krpatú manželku, jeho zrejme dementné deti, otravných rodičov, a ani jeho obrovitého brata. Aj keď ten má sem tam nejakú vtipnú hlášku. Celý tento sitkom sa mi vidí ako podpriemerný produkt na poli takejto televíznej zábavy. O tom, že "Raymonda má každý rád", ma nikto nepresvedčí. ** ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Raymond je výborný seriál. Sice ho nikdy nevydržím sledovat moc dlouho, protože mám po chvilce pocit že se zblázním z neschopnosti těch lidí, ale jinak jsou tam některé situace, které nemají chybu. Herci jsou výborní všichni do jednoho, a i většina scénářů je výborná. Pět hvězdiček si jistě zaslouží. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Možno vyzerám ako blbec, ale to len preto, aby odo mňa tvoja mama nič nechcela.“ Priemerný sitkom, ktorý to myslí dobre, ale neponúka nič extra výnimočné, aby sme ho mohli pokladať za nadpriemerný. Zábavný hej, a to i vďaka výrazným postavám Raymondových rodičov a jeho gigantického brata policajta. Inak sú však jednotlivé epizódy plné klišé, tradičných sitkomových zvratov, nezaujímavých postáv, za každú cenu „vtipných“ dialógov... ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Mít rodiče přes ulici je zaděláním si na problémy, to je jasné. Může to ale být i vtipné - tenhle seriál je toho důkazem. Jeden z nejlepších kusů z americké seriálové televizní produkce. Snad jen skoro neustálé zdůrazňování Debry "Jestli sis nevšiml, tak já tě miluju" (Rayovi, občas jsou ke slyšení variace této věty) mi občas lezlo na nervy. ()

Franta852 

všechny recenze uživatele

Výborný sitcom, častokrát vystihuje s naprostým nadhledem situace běžného života a vtipným způsobem z nich těží. Vzhledem k počtu dílů, je až překvapující že si kvalitu udržel po celou dobu. Samozřejmě že některé díly jsou slabší, ale těch moc není. U tohoto sitcomu jsem se hodněkrát nasmál, opravdu od srdce.... ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Chuck Heaton, otec Patricie Heaton (Debra), je sportovní novinář v důchodu. Ray je taky sportovní novinář. Chuckovo jméno je v seriálu zmíněno, když spolu s Rayem soutěží o novinářské ocenění. (Tom Riddle)
  • Podle Raye Romana získala Patricia Heaton roli Debry proto, že byla na konkurzu jediná ochotná ho políbit na rty. (Tom Riddle)
  • Pro roli Debry se nakonec rozhodovalo mezi Patricií Heaton a Jane Sibbett. Televize CBS chtěla Jane Sibbett, ale Ray Romano a ostatní producenti seriálu preferovali Patricii Heaton. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno