Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

tomeek 

všechny recenze uživatele

"Haló? Rayi? Volám vám, abych vám řekla, že ten dort je na oslavu, tak ho nejezte. ... Rayi? ... Rayi! Že vy už ho jíte?! Okamžitě toho nechte, jdu tam!" - "Vstávej, Roberte! Za chvilku je tu máma!" -"Běž! Utíkej! Zachraň se sám!" :DD Nejlepší scéna ze všech seriálů, které jsem viděl (kromě sovy v pavučině v pokoji Frye z Futuramy). ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jak léta běží, občas něco zapadne. Za gauč, pod postel, do koše, mimo vysílání. Zapomene se na to a nikomu to nechybí. Zejména často proto, že se za léta objeví věci lepší. A když se člověk s onou věcí po letech shledá, je jiný člověk. A i když si kdysi myslel, jak je ta věc sebedůležitá, není. Takže hlavně děkuji tomuhle seriálu za to, že nakopnul kariéru hercům a herečkám, které jsem pak rád vídal jinde, jmenovitě z těch hlavních Patricia Heaton, Doris Roberts a Brad Garrett. ()

Reklama

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, který si po celých devět sezón drží vysoký standard (možná snad vyjma první série). Jeho hlavní zbraní je přitom uvěřitelnost a věrohodnost postav i nastalých situací - jednoduše seriál ze života. Netlačí zbytečně na pilu a produkuje přesně dávkovaný humor. Pochvalu tentokrát zaslouží i český dabing, precizně zvolené hlasy jen umocňují charakteristiky daných postav. Dle mého velmi podhodnocený seriál. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy geniální, ovšem nikdy jsem tento seriál neviděl v ang. a to dost zkresluje. Romana jsem ovšem viděl v pár pořadech v originále a smál jsem se jak blázen. Věřím tedy, že po shlédnutí pár dílů v původním znění min. jednu hvězdičku přidám. EDIT: Celé je to geniální a jen se potvrzuje jak dokáže imbecilní český dabing posrat fantastický seriál. Všech 9 sezon je úžasných. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Noční můra snad každé holky. Vdáte se a naproti přes ulici bydlí rodiče vašeho manžela, kteří absolutně nerespektují vaše soukromí, váš manžel je stále maminky mazel, který se jí neumí vzepřít a zastat se vás, a navíc spolu s vaší tchýní a tchánem musíte sníšet i svého čtyřicetiletého švagra, který se po rozvodu vrátil k mamince a je neskutečně natvrdlý. Jo, jako odstrašující příklad je tenhle seriál perfektní a já se skvěle bavila, z představy, že to zažiju taky, mi ale stéká studený pot snad po celém těle. 75% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Podle Raye Romana získala Patricia Heaton roli Debry proto, že byla na konkurzu jediná ochotná ho políbit na rty. (Tom Riddle)
  • Auto, které vrazí do domu na začátku epizody, je Plymouth Acclaim z roku 1989 typ AA. (SONY_)

Reklama

Reklama