Reklama

Reklama

Star Trek: Lower Decks

(seriál)
  • USA Star Trek: Lower Decks
Trailer
USA, (2020–2023), 17 h (Minutáž: 23–30 min)

Tvůrci:

Mike McMahan

Hrají:

Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis, Jerry O'Connell, Fred Tatasciore, Gillian Vigman, Paul Scheer, Jessica McKenna (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Recenze uživatele zipacna k tomuto seriálu (3)

Žádné malé kousky (2020) (S01E10) 

Úžasné finále, které naprosto krásně zakončilo tenhle bezva seriál. Ať si o mě říká kdo chce co chce, ale mě se Lower Decks prostě líbí mnohem více než Picard. Discovery ať jde k čertu. Tolik referencí v tomto díle. A když přiletěla TA loď, tak kápla i slza. Žral jsem to to poslední sekundy. Doufám v druhou sérii. Strašně moc. ()

Úplně první kontakt (2021) (S02E10) 

Nádhernej Star Trek. Přesně na tomhle jsem vyrostl, TNG, VOY, DS9. Tohle byla jedna z těch vážnějších epizod, ale pořád s humorem. V téhle sérii snad nebyla představena pořádně žádná nová loď Starfleet, takže tento díl to napravil. A představení Cetacean Ops mě strašně moc potěšilo, protože v The Next Generation k tomu nikdy nedošlo. Prostě nádhera, takový bych chtěl, aby byl Star Trek. Ne Discovery, ne Kelvin. Tohle! ()

Hvězdné nebe vůkol (2022) (S03E10) 

Myslím, že třetí série Lower Decks jsou žně pro fanoušky TNG/DS9/VOY éry a já jsem s touto sérií nadmíru spokojen. Poslední díl to krásně uzavřel a kromě nových lodí přinesl pár zajímavých maličkostí (nový člen posádky, štědrý sponzor archeologie nebo třeba  Shaxův special-moment) A pozor, ať nepřehlédnete potitulkovou scénu ;) ()

Reklama

Reklama