Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (563)

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Matně si vzpomínám, že jsem přes všechny výtky při sledování smímku cítil o trochu méně trapněji než u Jeepers Creepers 2, což se ale dá říci prakticky o všem, protože zmiňovaný horor je za čistou nulu. Už téměř tradičně končím recenzi na špatnou vyvražďovačku mladistvých smutným povzdechem. Módní…"

Filmweb.cz (Lubor Vokrouhlický)

"Pach krve je naprosto průměrný horror, založený na klasickém tématu a jedné obzvlášť brutální scéně. Pokud jste milovníky žánru a Texaský masakr motorovou pilou či Jeepers Creepers znáte nazpaměť, zajděte se podívat, jak se vraždí sekerou a ostnatým drátem. Ale dám vám jednu radu. Přítelkyni nechte…" více

Kinema.sk (Adrian Žiška)

"Pach krvi možno tak áno - ako aj nie ambivalentne odporučiť hlavne zarytým fanúšikom hororu. Tí na jednej strane budú mať (možno) pre nedokonalosti filmu aj v rámci daného žánru väčšie pochopenie, na druhej strane ich film neprekvapí takmer ničím novým a o to viacej sa budú nudiť (v tomto prípade…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Film vznikly americko-německé koprodukci, což se v posledních letech stalo známkou umělecky ambicióznějších projektů amerických filmařů stojících stranou hlavního komerčního proudu. Pach krve je sice filmařským zbožím, ale takovým, které pobaví dvakrát: při svém vzniku tvůrce, v kinech pak diváky."

Reklama

Reklama