Reklama

Reklama

Tři mušketýři: D'Artagnan

  • Francie Les Trois Mousquetaires : D'Artagnan (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V království rozděleném náboženskými válkami a pod hrozbou britské invaze, hrstka mužů a žen zkříží meče a spojí svůj osud s osudem Francie… Temperamentní mladý gaskoněc d‘Artagnan, neohrožení a věrní královští mušketýři Athos, Porthos a Aramis, křehká Constance, ďábelsky prohnaný kardinál z Richelieu či krásná a tajemná Milady de Winter jsou hlavními protagonisty nesmrtelného vyprávění o odvaze, lásce a cti. (Bioscop)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Já se bavil o hlavní zápletce filmu. Což byla přesně tahle zápletka s náhrdelníkem, která skutečně za moc nestojí ani v předloze. Mým úmyslem nebylo kritizovat celou mušketýrskou ságu.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

dragon94

Tys to nečetl, že? :-) Kdyby ano, věděl bys, že jenom o tomhle to celé ani zdaleka není. Že je to jen jedna z mnoha zápletek a to podstatné je někde úplně jinde. Zkus si to přečíst. Pokud to nezvládáš, nech si to předčítat.

na příspěvěk reagoval dragon94

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

dragon94

"Příběhově to ani v předloze není nic moc...".

Jeden z největších, nejlepších příběhů všech dob a ty o něm napíšeš tohle? :-)

Nebuď legrační, prosím tě.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Asi jsem viděl jiný film než všichni ostatní. Všichni tu chválí špinavost, akci, herce, intriky.. A já krom té špinavosti, která mi ale v dnešní době již nepřijde vůbec speciální, v tom nevidím nic z toho. Navíc to s ní není tak horké jak je v recenzích prezentováno. 
Akce je zde jen jedna hned ze začátku filmu v lese a krom snahy, aby vypadala jak na jeden záběr, je na dnešní dobu spíše průměrná. 

Herecké výkony jsou hodně průměrné a některé i podprůměrné. Spoustu herců věkově nesedí do svých rolí. Eva Green je samozřejmě jako Milady de Winter zdaleka nejlepší. Ovšem nedostává tu zdaleka tolik prostoru kolik byste čekali. Nedostatek prostoru se týká i kardinála, který je na tom ještě trošku hůře. Toliko k těm intrikám.

Příběhově to ani v předloze není nic moc a tak jsme se dočkali pár změn, které sice nejsou k horšímu, ale současně bych neřekl, že by se jimi podařilo něco vylepšit. Když k tomu připočtete několik nelogičností, slabší tempo, chaotické poskakování v ději a v některých případech obrovské souhry náhod. Tak vám z toho vyleze lehce podprůměrný film, který svému divákovi nemá moc co nabídnout. Na druhý film se podívám, ale mé očekávání jsou po tomhle snímku spíše na bodu mrazu. 2* 40%

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Já ani nenapsal, že byl. Šlo o tu pointu, že Dumas, bez kterého by nebyli žádní Tři mušketýři, by asi nebyl rád za rasistické výrony, jakých se zde dopouští Wez. A svést to na demokracii taktéž nelze, když uspořádání tehdy nebylo stoprocentně demokratické. :)  

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Bluntman

Alexandre Dumas samozřejmě nebyl černoch. :-) Ale to snad víme, ne? Jediná skutečná černoška v jeho rodině byla babička z otcovy strany.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Stejně, jako existuje označení Idioti z Novinek (a jejich idiocie je pro pobavení vystavována např. zde: https://www.facebook.com/idiotiznovinek/?locale=cs_CZ), tak by mělo být něco jako Primitivové z ČSFD (a měla by existovat skupina, kde jejich ubohost slouží k pobavení). Minority - a ženy, což minorita fakt není - nemůžou za něčí omezenost. Na diskurzivní rámování my vs. oni a pseudoargumentaci šikmou plochou (plus další řádku demagogie, např. protěžování jako snadno prokazatelná lež) ani nestojí za to reagovat. A proč je Wez neschopný usledovat audiovizi (a všimnout si posunů oproti předloze anebo věcí obsazení), uvedl už mm13.   

na příspěvěk reagoval Wez

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Wez

Dojem je jasný, tu backstory zná jen ten herec, ve filmu o ní není ani ň. Navíc jak sám píšeš "here is no evidence of this, aside from this statement".

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Jo,je,ale ono stačí si něco zjistit a nedat na svoje dojmy-podle vyjádření toho herce samotného a myslím i režiséra ten blonďáček nebyl jeho děvka,ale chráněnec-něco jako syn,kterýho zachránil před tím zbytkem a vychoval:

According to Vernon Wells, Wez's partner (Golden Youth) wasn't actually a sexual partner. Wells says there was a deleted scene which explained that Wez rescued Golden Boy as a child, and became a sort of surrogate father to him. However, there is no evidence of this, aside from this statement. Most of the actors were told by George Miller to make up their own backstory themselves.(IMDB)

Jinak můj příspěvek je možná rasistickej,šovinistickej a homofobní,ale já nemám rád,když tyto menšiny tahají naprosto všude a do všeho(viz třeba černá britská královna nebo Cleopatra.Já jsem nikdy proti žádným menšinám nic neměl,byli mi totálně u prdele,ale skutečnost je taková,že dnešní doba s jejich za každou cenu protěžováním,jejich homo parádama apod. mi je totálně zhnusila a teď je mi z nich na blití-a nebude dlouho trvat a budeme muset tolerovat i pedofily nebo nekrofily,protože i oni mají přece svá práva-jedinaj,kdo to všechno platí tady tyto sračky je bílej heterák-takže asi tak

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Bluntman

Prosím, prosím, pane Bluntman, já jsem taky rasista, šovinista a homofob. Navíc s extrémně malým pérem. Nemoh bych toho Zlatého Pomotance dostat já? Navíc Wez má na ikonce homosexuála a tím se v podstatě diskvalifikuje. Děkuji.

na příspěvěk reagoval Wez

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Jak ze sebe udelat rasistu, sovinistu a homofoba v jednom prispevku. Wez vyhrava Zlateho Pomothyho nebo tak neco, vetsinou se zde totiz lide projevuji jako nenavistni primitivove prevazne na adresu jedne skupiny osob, neni to tri v jednom jako v tom Wezove zvratku. Z maloceho teda tak vyzaruje Small Dick Energy.  

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Wez

Porthos je bisexuál a Constance je Alžírčanka... Eva Green ma vrchol kariéry za sebou, v ostatnom čase uviazla v jednom-dvoch typoch úloh a Milady v jej podaní nie je tá pravá Milady. Film ma už rok ohlásenú premiéru druhej časti na december 2023... asi všetko. Inak súhlas, je to špičkový historicko-dobrodružný film!

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Film je úplným balzámem pro duši alá stará francouzká škola-považte:ani jedna feministka,ani jeden buzerant a dokonce ani jeden negr!!!!!!😮Nemůžu tomu uvěřit,že jim vůbec povolili to natočit,už jen za tohle si film zaslouží nejvyžší hodnocení,ale mě bavil i děj(knihu jsem četl už kdysi dávno),krásné lokace a velice dobré herecké obsazení-Eva Green má čím dál více něco do sebe,F.Civil sympaťák,ale dobře vybrali i ty ostatní...V dnešní zkurvené a korektní demokratické době je takový dílo opravdu klenot👍Už aby tu byl avizovaný druhý díl👍

na příspěvěk reagoval mm13

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Teda to byla prasárna ... To se v té Paris jako nemyli bo co? To je autentický? 

Ten Bi Artose moment tam byl jako proč? To už zase máme dalšího Jaskiera? -_-

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Omluv you shit sona, on sice žije v kanadě a vůbec nepracuje ve večerce, kde by se nudou dloubal do prdele a celý den tak strávil na ČSFD a ještě vždy přispíval jen v naší časové zóně, on za svou prostoduchost a stupiditu nemůže.

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

mm13

protože tyhle lidi co přidávají filmy jsou slušně řečeno hloupé opičky co jen opisují z jiných databází a vůbec filmovým žánrům nerozumí.

Harper66

Harper66 (hodnocení, recenze)

Vy co jste to videli, kolik je v tom historickym filmu cernochu? :D Nebo se stal zazrak a zadni tam nejsou?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Snad to bude lepší,než ten negerskej d‘Artagnan,kterýho jsem na štěstí ani neviděl a ani se na to nechystám-už se těším👍

Související novinky

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

24.02.2024

V pátek 23. února 2024 proběhl v pařížské koncertní síni Olympia slavnostní ceremoniál 49. ročníku předávání cen francouzské Akademie filmových umění a technik (Académie des Arts et Techniques du… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama