Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som si toto pôvodne ani neplánovala pozrieť ale keď som si pozrela galériu a uvidela moju lásku Predátora tak to proste bolo hneď jasné, že to musím vidieť.... Dávam 5* za votrelca a Predátora.... a keď si to tak vezmem ono to ani vôbec nebolo také zlé celkom slušne natočené len na Batmanovom kostýme mohli viac zapracovať vyzeralo to ako pyžamo ale aj tak klobúk dolu... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nie až taká pecka. Atmosféra hustá, dážď podmanivý, hudba bombastická, plášť a maska Batmana skvelá - len ten gay kostým a podpriemerný Joker kazia dojem. A to ešte neprišiel rozhodujúci zvrat, kde je síce akcia skvelo zvládnutá, no prítomnosť votrelca i predátorov pôsobí skôr ako z Batman: Brave and Bold... len bez humoru a nadhľadu. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působilo dost směšně, jakoby se snad mělo jednat o parodii. Pak to s příchodem Jokera trochu "zvážnělo" a když tam přišel Vetřelec s Predátorem začalo to být zajímavé. Škoda, že Predátor je opět vykreslen jako nemehlo (zlatý Predátor 1). Batmanův oblek je taky k smíchu. Amatéřina, ale vcelku slušně udělaná a se zajíamvým nápadem. Škoda že je to na ní vidět. Kdyby to bylo delší až do konce, dal bych i víc bodů. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

To se blbě hodotí... :D ....Nápad dobrý, snaha značná, některé záběry jsou až neuvěřitelně promakané a vedle tohodle brilantně pošahaného Jokera by si snad i Ledger připadal jako druholigový náhradník.....Ale nadruhou stranu-je to chvilkama zbytečně moc parodické a souboje jsou řemeslně nezvládnuté, takže jsem se ke konci-i při osmiminutové stopáži-trochu nudil....Naštěstí poslední záběr je značně epický. ()

Protentoucel odpad!

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle… souhlasím s komentářem od Flippera o pár komentářů níže. Tohle je prostě nesmyslná a zbytečná kravina, která tak akorát uráží fanoušky (jako např. mě) všech zde použitých filmů, ostatní buďto nejsou fanoušky nebo jsou tak hloupí, že to skutečně sežrali i s navijákem. A mimochodem Jocker je zde absolutně nepovedený až hanba… jen jsem se cítil opravdu trapně, když jsem koukal na ten jeho xicht. Alien ani Predator nemají v komiksu co dělat, to že jsou použiti v komiksech, z nich nedělá komiksové postavy, vznikli pro film, kde taky byli jako první viděni světem (jako by někdo vzal hlavní postavy z návratu do budoucnosti, použil je v nějakém svém komiksu a pak by najednou všichni tvrdili, že to jsou komiksové postavy – blbost, takhle to nefunguje). Nemá to úroveň, styl ani žádnou pointu, jen to vykrádá a spojuje spolu v ničem nesouvisející postavy. Přijde mi to spíš jako parodie podobná Scarry Movie 1, taky velice „temný“ film s naprosto „nedostižnými záběry“. Ono je to hold pohodlné vykrást kostýmy i hudbu a splácnout takovou blbost. Mimochodem jde pěkně vidět, které kostýmy jsou vykradené z filmu, protože nejsou komiksové a jsou mediálně sjednocené a stejné, a které jsou ubohým pokusem o ztvárnění originálního komiksu ve filmu – viz pyžamo Batmana z roku 66 a trapně nepovedený a špatně vybraný zastupitel „Jockera“. Kdyby tam byl Spiderman a jeho nepřítel ještěr, vyšlo by to na stejno, stejně tak jako kdyby tam byl James Bond. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama