Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo přežije, je vítěz. A pro Arnolda Schwarzeneggra, který se marně snaží uprchnout z vězení a dokázat svou nevinu, navíc získaná svoboda. Nejdříve ale musí v podivně kruté televizní show porazit nelítostné gladiátory... (oficiální text distributora)

Recenze (564)

Smouk 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů s Arcinegrem. Moc nechápu příspěvky odsuzující "nadměrnou brutalitu". Brutalita je přímo úměrná tomu, o čem film je. Čili v přiměřeným množství. ()

Patriarch 

všechny recenze uživatele

Tak pozor na ty kritické komentáře. Tohle byla kultovní pecka s výbornou hudbou od Harolda Faltermeyera. Mne osobně nezajímá, že to nebylo dílo dokonalé a že některé vizuální efekty byli z doby kamenné, já tomu dávám 4* a jednu za to, že je to tu tak nízko hodnocené. A ta závěrečná písnička od Johna Parra neměla chybu. ()

MaxDamage1 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film,akorát musím ubrat hvězdy,protože to nemá s knižní předlohou od S.Kinga téměř nic společného. Škoda,že se film nedržel knihy,mohlo to udělat mnohem lépší dojem,takhle to byl jen průměr. Už ty 3 hvězdy jsou moc,ale je to kvůli Arnímu! :-) ()

bycer 

všechny recenze uživatele

Nostalgie. Jednohlasný dabing na VHS! Mnoho hodnocení jako "odpad" mě teda překvapuje. Sem zvědavý jestli u remaků jako Total recall, Judge Dread budete stejně nemilosrdní ... ()

eMarka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je ve skrze jeden z těch nejhorších co jsem kdy viděla. Opravdu jsem se na něj těšila, protože tu knihu jsem si upřímně zamilovala, ale tohle zpracování je opravdu hrozné. ()

Tsabo 

všechny recenze uživatele

V dnešní době už velmi vtipně vyhlížející film...když jsem ho ale viděl někdy v roce 1993, byl to pro mě doslova kultovní trhák. Dodneška si pamatuji skandování "Piloun, piloun, piloun!!!" Proto to hodnocení... ()

jericho001 

všechny recenze uživatele

O něco horší než Total Recall ale i tak je to docela dobrý film.Nej.momenty:Vytrhnutí posilovacího stroje z podlahy,traverza na rameni,podpis s trochu bolestivým zakončením.Hudba zajimavá,zabijáci vskutku originální.Taková dobrá oddychovka.U mě za 60%. ()

Dunric 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka která se naštěstí vůbec nebere vážně a kde je masitá akce prokládána plátky satirické slaniny. Škoda že vykreslování dystopické společnosti ovládané médii ustupuje v druhé polovině filmu čisté akci, ale i tak se divák nenudí. Dawson byl v roli šéfa televize a moderátora "soutěže" přesný, Arnie podával svůj klasický kameňák. Sice nějakou rafinovanost aby jeden pohledal, ale krásně to odsýpalo, příběh neztrácel nit a spolu s černým humorem a chytlavým soundtrackem to byla výživná podívaná. Na lacině vypadající výpravu, zemité dialogy nebo ignorování knižní předlohy kálí pes. 70% ()

Job29 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý film. Trochu to připomíná film Gamer. Ve kterém se taky bojovalo o život z vůle lidu. Doufám že se toho jednou nedočkáme. Na druhou stranu film je jeden z těch u kterých v klidu vstanete a jdete si zapálit nebo na záchod a nic vám neuteče. ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Pokud měli tvůrci snahu nacpat do svého filmu nějaký příběh, nebo nedejbože poselství, zřejmě veškerou tvůrčí energii vypleskali na plejádu dementních a naprosto bezdušně chovajících se postav. V čele s eskadrou lovců, co jdou po krku samotnému Arnoldovi. Na těch se fakt vyřádili. Nepatrný náznak přítomnosti orgánu zvaný mozek projevuje pouze postava Marii Conchity Alonzo. Navíc jí to dost sekne. Zaplať pámbůh za to. Protože jinak opravdu není moc na co koukat. Promiň Arnie. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé akční sci-fi s Arnoldem.Tentokrát v jaké si hře přenášené v přímem televizním přenose kde na konci zůstane jen jeden.Parta krvelačných gladiátorů po zuby ozbrojených proti partě neozbrojených uprchlíků.Starší klasika na tu dobu výborné. ()

fuskoric 

všechny recenze uživatele

Ultra stupídna konina, čo je samozrejme mínus, ale Arnie dobre hláškuje (aj keď hrá príšerne). Plusom je celkom úderná muzika a sympatická Maria Alonso. ()

Va33ek odpad!

všechny recenze uživatele

(Pro uživatele co si lámou hlavičky, proč dal Kingo-fanoušek odpad): Zajímá mě, proč tvůrci nazývají film The running man a do hlavičky ještě napíšou Stephen King´s ? Proč to radši nenazvou jinak? Kdyby, tak učinili neřekl bych jediné slovo, ale když se řídí podle předlohy jedné z nej knih, kde byla vykreslena společnost, která se baví brutalitou, tak ať je to sakra podle ní! Ale není, nemá to s knihou nic společné, dokonce ani hlavní hrdina Arnie, který je podobný knižnímu hrdinovi jako moucha koze. Z toho důvodu dávám odpad s velkým O, protože jsem se na film díval s určitým očekáváním, ale po shlédnutí se mi v hlavě akorát rojily otázky typu co to sakra bylo za sračku?. ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Na Arnieho filmy jsme se jako patnáctiletí puberťáci těsně po 89 vždycky těšili a pravidelně byli spokojeni. Výjimkou byl Running Man - ty papundeklový kulisy, nuda a nulovej děj byly i na začátek devadesátek moc. Rozhodně nechci vidět znovu! ()

StarFsh 

všechny recenze uživatele

Klasické B-éčko z 80-tých rokov o tom, že mediálne korporácie sú zlo, ktoré pomocou dezinformácií a reality show vymývajú ľuďom mozgy. No povedzte, kto sa napríklad dnes odváži navážať napr. do Teda Turnera? 2.5* ()

karelhura 

všechny recenze uživatele

Dnešním pohledem jsou ty 4 úplně aut, ale víte jaké to bylo blaho za bolševika když tu ještě řádil Zeman (ne Miloš, ten tu řádí dnes) s Pláteníkem. ()

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

20.02.2021

Přichází dobré zprávy pro fanoušky filmů na motivy literární tvorby Stephena Kinga. Studio Paramount Pictures právě jedná s režisérem Edgarem Wrightem (Baby Driver, Soumrak mrtvých) o spolupráci na… (více)

Reklama

Reklama