Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční thriller Carlitova cesta: Zrození gangstera od producentů filmů Zjizvená tvář a Carlitova cesta popisuje mladá léta legendárního Carlita Brigante, nejznámějšího z newyorských gangsterů. Nenasytná touha po penězích a moci zavede mladého Carlita do brutálního podsvětí New Yorku, kde vládnou pouze peníze a kde platí jediný zákon: "oko za oko, zub za zub". Carlito je na nejlepší cestě stát se heroinovým králem Harlemu. Rychle ale zjistí, že jediná cesta k přežití v newyorském podsvětí New Yorku je naprostá loajalita jeho přátel a respekt k zákonům ulice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

LINKIN

všechny recenze uživatele

(konec reklamy) ... "Na co že to koukáme?" --- "Na ten sitcom" --- "Já myslel, že na Stalloneho" --- "Né, na Carlitovu cestu přece" --- "Aha" --- "Aha" ... (cca 30 minut) ... "Není nějakej divnej?" --- "Kdo?" --- "Ten Carlito" --- "Že? Neměl ho hrát Al Pacino?" --- "Tež si řikám. A ten De Palmův vypadal starší" --- "Dáme ještě koláčky?" ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Nevedel som, že najprv bola kniha, no aj tak, Carlitova cesta patrí medzi moje obľúbené gangsterky a tak trochu som sa vyľakal, čo za znesvätenie sa to ide páchať. Jay Hernandez na 89 minútach zvládol ukázať sa v dobrom svetle a zapasovať mi do role mladého Briganteho, P. Diddy si zahral podobného mamrdára ako v Dostaň ho tam, čo ma potešilo a Luis Guzmán sa "vracia" ako usmrkaný Nacho (aj keď - načo?). Zápletka celkom ušla, no dalo sa k nej prepracovať aj trocha skôr, no chápem, šlo sa podľa predlohy. Celkovo som spokojný, žiadna veľká blasfémia sa nekoná a záverečný podfuck mi vykrútil kútiky do úsmevu. Slušné ***. ()

Reklama

DENIROSIS 

všechny recenze uživatele

** až***.Film sám o sobě není špatný,ale také to není nic zvláštního-průměrná gangsterka,na začátku žádná výrazná chyba a žádný objev.Až na ten konec,je hodně spackanej,takle dobře a naivně to určitě nekončí.Ještě jedna věc proč to vůbec bylo natočeno,ani náhodou to nesahá Carlitově cestě natočené Brianem De Palmou po kolena. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Gangsterka, která nijak nepřekvapí, ale ani nijak neurazí. Pokus o rozšíření životopisu Carlita Briganteho se trochu minul potřebným účinkem a mám dojem, že filmu spíše uškodilo, že se k němu přistupovalo jako ke "dvojce" (byť chronologicky spíše "jedničce") známé a skvělé Carlitovy cesty. Musím říci, že se celkem vyvedlo obsazení relativně neznámými tvářemi (až na pár provařených výjimek), navíc vesměs herci stejného původu, jako byly jejich role. Zasloužené tři hvězdy. ()

kamil0606 

všechny recenze uživatele

Veľkolepý úvod (asi tak 3 minúty), zvyšok podpriemer, záver nadpriemer ... Priemerný dej, priemerný herci, priemerná réžia ... Hudba bola len ojedinelá a tým pádom slabá. Na gangsterku tomu chýbala tomu predovšetkým SILA, viac hlášok a drsných kecov. Gangstri boli slabí, ľúbostná aféra bola skôr mínusom. Zaujímavý záver ale úplny koniec bol hnus. Nič extra, takých 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Anachronismus: Film se odehrává na konci 60. let, v té době se ještě Malcom X Boulevard nazýval pouze Lenox Avenue. (liquido26)
  • Postava Hollywood Nickyho byla inspirována skutečným drogovým králem Nicky Barnesem. (liquido26)

Reklama

Reklama