Reklama

Reklama

Kyle XY

(seriál)
  • Slovensko Kyle XY
Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2009), 31 h 4 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Matt Dallas, Marguerite MacIntyre, Bruce Thomas, April Matson, Jean-Luc Bilodeau, Chris Olivero, Kirsten Zien, Jaimie Alexander, Leah Cairns, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Děj seriálu začíná probuzením nahého chlapce v lese. On sám toho o sobě moc neví, tak se vydá do města, kde je zatčen policií a následně umístěn do nápravného zařízení, odkud se ho ujme pracovnice Nicole Trager (Marguerite MacIntyre). Vezme Kyla (Matt Dallas) domů ke své rodině, která ho přijme. Když se Kyle začne učit základy všeho, co je mu cizí, přijde na to, že má "supermozek"... Matematické úlohy dokáže řešit rychlostí blesku, má super-reflexy, skáče z 5 metrů aniž by se zranil apod. Jak je to možné? (kery-)

(více)

Recenze uživatele Hellboy k tomuto seriálu (1)

Kyle XY (2006) 

Viděl jsem obě série. A z některých komentářů mám fakt dojem, že jsme koukali na jiný seriál. Například logický a inteligentní? To těžko. Výborný seriál s výborným příběhem? Vůbec.. Nechci ho strhávat moc, za zkouknutí stojí, ale komu? Řekl bych, že tak lidem do 15 let, kteří toho ještě nemají dost nakoukáno, aby jim příběh přišel logický či snad originální.. Samotná úvodní myšlenka chlapce, který si nic nepamatuje, je výborná, i když nijak objevná a jeho poznávání našeho světa působí docela vtipně a dobře nastavuje zrcadlo (lhaní..) Veškeré klady si tak připisuje velmi sympatická (a dobře zahraná) rodinka, u které Kyle bydlí, jeho pátrání po minulosti je ale naprosto neuvěřitelně trapné, předvídatelné, nenápadité, rádoby tajemné, okaté, nedotažené a hloupé. Takže..lidem Kyleova údajného věku 16 let doporučuji, starším a náročnějším divákům opravdu ne. Doplnění: druhá série má dost odlišný charakter, ale celkové - průměrné - vyznění se nezměnilo. Kyle objevuje jako nějakej super-Neo své téměř neomezené schopnosti a padouši mu jdou po krku naprosto nejpitomějším způsobem - pomocí Jessi XX.. ()

Reklama

Reklama