Reklama

Reklama

Kyle XY

(seriál)
  • Slovensko Kyle XY
Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2009), 31 h 4 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Matt Dallas, Marguerite MacIntyre, Bruce Thomas, April Matson, Jean-Luc Bilodeau, Chris Olivero, Kirsten Zien, Jaimie Alexander, Leah Cairns, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Děj seriálu začíná probuzením nahého chlapce v lese. On sám toho o sobě moc neví, tak se vydá do města, kde je zatčen policií a následně umístěn do nápravného zařízení, odkud se ho ujme pracovnice Nicole Trager (Marguerite MacIntyre). Vezme Kyla (Matt Dallas) domů ke své rodině, která ho přijme. Když se Kyle začne učit základy všeho, co je mu cizí, přijde na to, že má "supermozek"... Matematické úlohy dokáže řešit rychlostí blesku, má super-reflexy, skáče z 5 metrů aniž by se zranil apod. Jak je to možné? (kery-)

(více)

Recenze uživatele rador k tomuto seriálu (1)

Kyle XY (2006) 

Ľutujem že som sa o seriály dozvedel, až keď ho začala vysielať Markíza. (Ako sa to mohlo stať ??? ). No nevadí, po prvej časti mi bolo jasné že pozerať to na Markíze nemá zmysel, dabing otrasný, dabing strašný, dabing hrozný.. Behom pár dní som zhltol všetky série a musím povedať, že to je veľmi vydarené dielo. Je to síce sci-fi, ale oveľa reálnejšie ako napríklad Smallville - telekynéza, poprípade levitácia sú vo svete zriedkavé, ale nie nemožné. V každej časti sa vyskytuje osobitný príbeh Tragerovcov čím Kyle XY len potvrdzuje, že sa skutočne jedná o produkciu ABC Family. Len niektoré komentáre by som ohodnotil ako Odpad !!! ()

Reklama

Reklama