Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 1

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (1 241)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Stále dokola to samé, jen rodinné hodnoty jdou více do popředí, stejně jako jasně vyprofilované postavy a více humoru, který dodává především bourák Michael Peňa. Jestli se tu dá mluvit přece jen o něčem novém, pak jsou to jen a pouze perky ústředního hrdiny, jelikož vizuální kejkle jsou pečlivě inscenované a zmenšování a zvětšování je zpracováno bravurně, dynamicky, zábavně. Bohužel je ale Reed jinak vcelku rutinér, protože takhle děravý scénář nemůže být u filmu s jakýmikoliv ambicemi a to platí i pro Marvelovky o záchraně světa. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ant-Man je prekvapivo skvelá zábava, i keď odchod Wrighta tam cítiť (hlavne ten krotký scenár) a záporák je mizerný (hrozne fádny Corey Stoll). No po všetkých tých záchranách sveta a objavovaní kameňov skazy je to konečne nejaký iný marvelovský príbeh a na rozdiel od (žiaľ iba) hry na špionážne filmy vo Winter Soldier, toto skutočne funguje ako heist-movie! No a v neposlednom rade to má najgeniálnejšiu music reference v dejinách filmu! Keď to zaznelo, dostal som (ako jediný v kine) záchvat smiechu! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Každý akčňák je většinou tak dobrý, jak je dobrý jeho záporák. Pokud se ve filmu přestane vyskytovat, je to problém. viz Temný rytíř. Joker téměř nesleze z plátna a výsledkem je nejlepší (komiksový) film všech dob. Ant-Man začíná hodně zajímavě. Představí se kladné postavy, záporné i ty směšné. Jenže potom nastane trošku problém, veliký důraz se začne klást na Paula Rudda. Ten se sice snaží, seč mu síly stačí, nicméně tady by to chtělo trošku zrychlit trénink, nějaké ty motivační řeči a hlavně už chybí TA akce. Závěrečná akce nakonec příjde a není vůbec špatná, je správně odlehčená, dynamická a napínavá. Přestože tahle Marvelkovka patří k těm slabším, hodnocení bych viděl někde kolem 60%. PS: Michael Peňa představuje opravdovou trefu do černého. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by to mělo v Marvelu vypadat už navěky... Chytře cílený situační humor dává jinak neoriginálnímu příběhu zcela nový rozměr a svěžím dojmem působí i tradičně technicky brilantní a zásluhou hlavní dějové premisy i originální akční sekvence. Vedle Strážců galaxie jediný film svého druhu, za kterým když se zpětně ohlédnu, tak se mi po tváři rozhostí úsměv od ucha k uchu - a to vše výhradně díky skvělým hercům (Rudd je sympatický, ale Peňa ve vedlejší roli válí a hláškuje nehorázným způsobem) a rozumné stopáži, která nedovoluje scénáristicky polevit a zabřednout do nudných politických nebo dokonce psychologických žvástů ve stylu nových Avengers.... Nikoli bez chyb, ale naprosto sebevědomě a s úžasným nadhledem vychovaný marvelácký potomek. :) 80% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jé, kdepak se Peyton Reed těch skoro deset let schovával? Komiksový fanoušek nejsem, ale tenhle film mě zaujal námětem a v kině jsem ho prošvihl. Všeho, co od blokbástru očekávám, se mi dostalo, jen mohli občas tvůrci diváka do děje uvést líp (nevděčná dcera, mrtvá manželka). Jinak ovšem nářez. 90%. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • V lednu 2013 Kevin Feige uvedl, že film by měl být součástí třetí fáze Marvel Cinematic Universe. O několik měsíců později pak naznačil, že je potřeba úprava scénáře, neboť byl připravován ještě před prvním Iron Manem (2008). (Danny F.)
  • Filmaři se rozhodli s vizuálními efekty trochu experimentovat, jelikož chtěli tento snímek odlišit od ostatních "zmenšovacích". A tak zkusili použít makrofotografie (zvětšené snímky) a technologii motion capture (pohyby herců převedené do digitální podoby). (ČSFD)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno